Ja som proti piercom nikdy nebol, ale ani ma nejak nelákali... Ale posledné mesiace "mám chuť"bolek napísal:Som na tom podobne. Kedysi som bola proti akymkolvek piercingom, ale v poslednej dobe sa zacinam pohravat s touto myslienkou, lenze, predsa len, od toho jazyka odhovaraju vsetci lekari a urcite vedia preco. Skusala som prejst diskusne fora, lenze tam to funguje na principe, kto ma alebo sa chysta dat, tak pise, ake je to super, neboli to, nie su ziadne komplikacie a ti, co nemaju a ani nechcu mat, povedia, aka je to strasna hovadina. Nikto nepovie:" Vies co, mam ten piercing uz 15 rokov a stalo sa mi to a to, daj/ nedaj si ho.". Maximalne ti kazdy odporuci si dat namiesto kovu plastovy, ten vraj nenici tak sklovinu, lenze ja som na kovy
. Uvidime, musim si to dobre este zvazit.
Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Sakino [SKK]
Amateur
To co si napisal je podla mna ubohet0m4s3 napísal:piercing a tetovanie je pre ludi co chcu uputat pozornost okolia a nevedia to inak ako ze si nabiju do tela plechy alebo sa pocmaraju... tot moj nazor
presne tak, každý žije svoj život a keď je už človek aj podľa zákona "sám za seba", tak detto... Nie som žiadny tínedžer, ktorý sa tým nadchol, lebo to niekde videl a teraz si dám bez rozmýšľania nastrieľať polku telabolek napísal:whisper: Mám napr. kamošku, ktorá ma v jazyku a rodičom o tom ani nepovedala, pretože im sa to tiež nepáčilo, ale oni na to zatiaľ ani vôbec neprišli. Ale ja som za to, že rodičom to treba povedať, nič iné, ako zmieriť sa s tým a začať to akceptovať im neostáva.
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
hmm mam nausnicu v lavom uchu...zopar mesiacov. Bolo to velmi rychle rozhodnutie. Sme sa rozpravali s kamosom a zrazu nejak z neho vyslo ze dajme si nausnice, tak ze ok. Zavolal som jednej kamoske a ta mi dala jej nausnicku ku ktorej stratila par a zavolal som druhej ktora studuje medinu a ma k dispozicii vsetky tie dezinfekcie a o par hodin bola nausnica na svete
. Nasi si to 2 dni vobec nevsimli a potom oco nic a mama mala zopar poznamok ale nic vazne.
preco som si ju dal? nie aby som sa odlisil ale verim ze taketo veci dodavaju iskru do zivota a vytahuju nas z monotonnosti...obcas treba na sebe nieco zmenit. Piercing je na to upne vhodny. Tak ako si ho nasadis tak si ho mozes dat aj dole ked sa ti nebude pacit (co napr pri tetovani nieje mozne).
Hmm a ci sa mi hodi?...niektory vravia ze hej a niktory ze nie. Kazdopadne je to vec vkusu a takisto aj zvyku. nedaval som si ho aby som sa nikomu pacil islo cisto o haluz co ma nic nestoji.
preco som si ju dal? nie aby som sa odlisil ale verim ze taketo veci dodavaju iskru do zivota a vytahuju nas z monotonnosti...obcas treba na sebe nieco zmenit. Piercing je na to upne vhodny. Tak ako si ho nasadis tak si ho mozes dat aj dole ked sa ti nebude pacit (co napr pri tetovani nieje mozne).
Hmm a ci sa mi hodi?...niektory vravia ze hej a niktory ze nie. Kazdopadne je to vec vkusu a takisto aj zvyku. nedaval som si ho aby som sa nikomu pacil islo cisto o haluz co ma nic nestoji.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: