Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate piercing ?

Ano
103
18%
Nie
484
82%

Celkom hlasov: 587

ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

PACO8 napísal:v poslednom case sa tiez akosik pohravam s myslienkou dat si piercing do jazyka (len treba este trosku presvecit rodicov) tak sa vas chcem spytat ake su rizika? co by sa nemalo alebo nesmie s nim robit resp. konzumovat atd.
a treba sa o to aj nejako speciane starat?
dakujem
ano, ale nie je to nic extremne ...
zistis v piercing studiu ...
starat ani velmi nie :)
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

zozaciatku sa budes o to bat a budes mat strach aby si si nezakusol, alebo tak nejak. po case ta to prejde a ani to nebudes vnimat. co sa tyka stravy, tak zozaciatku by si nemal jest mliecne vyrobky. nemal by si velmi namahat jazyk (rozpravat, bozkavat sa) davat si lad do ust (proti opuchom) a po kazdom jedle by si si mal vyplachnut usta joxom. takto nejak to bolo napisane na takom papieri co davali k piercingu jazyka.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Piercing je obyčajná sračka.Človek sa tým chce odlíšiť od ostastných ale nevidí že si do dáva každý druhý človek ktorí sa chce "odlíšiť".Nakoniec je to tak že sa odlišujú a vytŕčajú z radu ľudia bez piercingu
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

som bez tetovania, bez nausnice a piercingu a zijem :)
je to uplna zbytocnost...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

a este sa chcem spytat ze keby si ho dam do jazyka je tu moznost ze by som suslal? lebo na ukor tohoto asi nic moc potom :?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

nemyslim si.. :wink: zatial som sa s niecim takym nestretol :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

na začiatku nebudeš možno celkom vedieť dokonale hovoriť ale to je len cvikom :)
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bany »

ahojte, rozmyslam nad piercingom do jazyka... mam 15 rokov... myslite ze by som si to mal este rozmysliet? chcem to uz asi rok ale rodicia mi to stale nechcu dovolit... teraz si to dal spoluziak a ja mu to dost zavidim lebo aj mne sa to velmi paci... mal som nausnicu v uchu a po 5 mesiacoch mi to zacalo hnisat... ale problem vidim v tom ze som vymenil nastrlenu "bodku" z chirurgickej ocele za normalny strieborny kruzok... a podla mna telo neznieslo to striebro... je mozne ze po tejto skusenosti budem mat problem aj s piercom v jazyku? aj ked to bude z chirurgickej ocele?
dakujem :)
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

bany: ano rozmysli si to a nedavaj si ho... teraz ked ho uz ma tvoj kamarat tak s nim uz moc nezafrajeris :) a ak mam pravdu povedat tak keby som taketo nieco videl ja tak by som si pomyslel ze ste asi "teple dvojicky" (jeden si dal piersing tak hned si musel dat aj druhy)... cize bud si ho nedavaj vobec alebo si ho daj niekde inde (napr. do obocia)
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no dik za radu, urcite to zvazim :)...
lenze ja som to chcel uz davno a ked ho ma ten kamarat tak som ho zacal este viac chcet... a do obocia si to urcite nedam pretoze to chcem do jazyka a nie preto aby som zafrajeril ale preto lebo sa mi to paci a nepotrebujem s tym frajerit.... a nie lebo sa to bude pacit alebo nepacit ostatnym...
kazdopadne dik :) piste viac nazorov :roll: :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

pozri je jedno ci sa ti to paci aspon podla mojho nazoru pokial nie si plnolety tak ti to musia schvalit rodicia a ked pises ze nesuhlasia pochybujem ze ich presvedcis tym ze aha ten kamarat ma aj ja chcem :) ...
ucho ti moze prepichnut pomali hocikto (aj ked neodporucam)
ale jazyk, obocie a pod moze prepichovat len niekto kto vie ako na to ...
ked chces prehovor rodicov nech ti to dovolia ... skus ich zatiahnut do piercing studia a tam im ten kto to robi vysvetli co to sposobi a pod ...
co sposobuje piercing v jazyku je tu popisane ... a je toho aj dost na nete ...
vyberiem len napr nici sa sklovina ak nosis nonstop kovovy ... moze to nicit aj dasna (ale to sa mi vidi skor individualne)
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ano mas pravdu, ale spravia mi to v kazdom studiu, ked uz mam 15... netreba 18... uvidim este, musim si to rozmysliet, pretoze nechcem dopadnut napriklad takto:

http://www.bodyjewelleryshop.com/galler ... CN3057.JPG

...a s tymi rodicmi, oni mi ani raz nepovedali, ze nedam si to a basta, iba stale hovoria ze podla nich som neni taky sprosty aby som spravil taku hlupost.... lenze mam pocit ze som :D
marťan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marťan »

Mam dierku v jazyku, ale piercing uz nenosim... a mam dierku aj v nose ale ani tam casto nestrkam piercing :D
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

vnimas nejako tu dierku v jazyku? alebo o nej ani nevies?

a este jedna vec... ked tu niekto spominal, ze si mozem davat aj umely piercing, tak neviete kolko to stoji a ci sa to da kupit aj v studiu?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

bany napísal:vnimas nejako tu dierku v jazyku? alebo o nej ani nevies?

a este jedna vec... ked tu niekto spominal, ze si mozem davat aj umely piercing, tak neviete kolko to stoji a ci sa to da kupit aj v studiu?
ano da sa to kupit aj v studiu ... kolko to stoji ? www.google.sk a hladaj ...
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Zdravim. Kde by som mohol zohnat podobnu nausnicu ako na obrazku? Dobry by bol eshop ale lepsie kamenak, v okoli BA TT NR. Len ci nahodou niekto nevie, diki. V podstate obycajna cierna placka, najlepsie zo striebra, ak je take nieco.
Prílohy
tom-delonge-1.jpg
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kvitujem v jazyku u dievcat ...ak sa im to hodi ovsem
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Rastaman: Nepozeral si v NR v Stivale, či Monzlayova a syn či ako sa to teraz po najnovšom volá? Tam by také mohli mať, aj keď striebro to nie je, myslím, že tá chirurgická oceľ. :)
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no tak sem pisem opat, poviem vam, ze som si o tom nieco dost nastudoval a radsej este pockam rok-dva... predsa len som este male decko a to co urobim dnes mozem zajtra lutovat... tak dik ze ste ma od toho "odlakali" a som rad ze viem jak to je... zdravim jazykom zdar :smt043
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak ma zaujima... cisto hypoteticky ma tu niekto z panov skusenosti s tym, ake je to bozkavat sa so slecnou co to ma v jazyku.. avsak nemyslim tym bozkavanie lips to lips ak viete co tym myslim. Ja si to len predstavim a brrr.
Napísať odpoveď