otvorenie ovládača k TV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Tomika
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

otvorenie ovládača k TV

Príspevok od používateľa Tomika »

zdravím, mám menší problém. vylial som čaj na ovládač k TV, ale neviem ho nijak otvoriť. je celý stavaný akoby napevno a keďže neviem presne kde sú tie cuplíky pod krytom, nemám ich ako uvolniť. neviete o nejakom spôsobe, ktorým sa dá bez poškodenia otvoriť? model je RC5219, foto tu: http://hyperinzercia.sk/inz/281944-ovla ... 5219-1.jpg
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Su tam take haciky...Skus nozom..Ja som sa stretol aj s tym,ze ovladac bol zaliati-nedal sa rozobrat..Rozpilit a naspat zlepit.

Niekedy sa neda rozobrat bez toho,aby si tie haciky nezlomil.V tomto pripade ja zvyknem ovladac zalepit pozdlzne po stranach lepiacou paskou..
pavlicko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pavlicko »

Tento ovladac som tusim mal rozobraty. Po kazdej strane su dva uchyty z vnutra takze to len rozluskni z nozikom alebo zo srobovakom. Pre istotu sa pozri ci nie je srobik na mieste kde sa vkladaju baterky. Ak nie tak to vypac. Moze sa stat ze volaky ten uchyt zlomis, alebo budes mat stastie ako ja.
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

nj, dik za radu, srobovakom som to skusal, ale vobec ma nenapadlo noz pouzit :) malo to 6 uchytov a 2 som zlomil
Napísať odpoveď