Sleduje ta kamera

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

mi-chau napísal:Ked ta raz prepadne banda tmavokozcov ako mna budes dakovat bohu ze take nieco existuje.
... alebo nacistov

ad temu : my odkedy mame na sidlisku 3 kamery tak je klud.Niesu ziadne bitky.Sem tam nejaka facka ale nic extra.Vraj sme 3tie naproblemovejsie sidlisko ale kto vie ci to je zvast alebo ee (podbreziny)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Key5ers0ze napísal:ako hovorim je to bezny standard..a kamery by pomohli hlavne tomu co to sukromne vlastnictvo vlastni..je to imo velmi dobra investicia, ktora sa mnohokrat vyplati(platenie falosnymi peniazmi, poskodenie majetku, uz spominane bitky, vydavanie penazi) :)
no tak tym by niektore bary sli same proti sebe, ked ja pamatam v kosiciach bola Archa ci jak sa to volalo tam vam blbo vydavali ked ste kupovali chlast :lol:
//okrem toho by museli platit dalsich ludi nato lebo alebo to nejak dojednat s policiou, lebo to sledovanie kamery by urcite nebolo zadarmo kedze to uz je sukromne...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Horšie je, keď tam tá kamera je, ale nie je zapojená. Ako u nás na Pešej zóne vykradli zlatníctvo, vyzeralo to tak, že nebude problém zistiť, kto to bol, veď bola tam kamera, škoda, že nefungovala. :? Takže radšej nech tie kamery sú, ja ich ani neregistrujem, takže mi nevadia. :)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

no my mame kamery aj v skole na chodbach :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kamery na verejnych miestach su myslim dost dobre riesenie .. su to vlastne dalsie oci s vypovednou hodnotou :-) ...

.. ale musim povedat ze existuju isto aj situacie kedy su na obtiaz :-) ...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

nordkapp_pb napísal:.. ale musim povedat ze existuju isto aj situacie kedy su na obtiaz :-) ...
ty prasa... v takej zime :?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no suhlasim by osm s kamerami keby naozaj plnili svoje poslanie.lenze ked sa pod nou niekto bije, policajti nepridu lebo su posraty, ale ked si pod nou otvorim pivo tak dobre ze na man neposlu kuklacov.ja tie kamery vnimam iba ako dalsi anstroj na buzeraciu ludi
Sheep
Addict
Addict

pinacolada napísal:no suhlasim by osm s kamerami keby naozaj plnili svoje poslanie.lenze ked sa pod nou niekto bije, policajti nepridu lebo su posraty, ale ked si pod nou otvorim pivo tak dobre ze na man neposlu kuklacov.ja tie kamery vnimam iba ako dalsi anstroj na buzeraciu ludi
Ked budeme mat taky automatizovany kamerovy system ako sa dal vidiet v Resident Evil tak potom pojde o narusanie sukromia a buzeraciu obcanov. :wink:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

bojim sa akurat toho ze ma raz mozno uvidia rypat sa na ulici v nose ked to fakt nebudem cakat.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vyborna vec a urcite by sa mali rozsirovat po meste. Len to prispeje k bezpecnosti, popripade pomoze pri rieseni problemov.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Joxxo napísal:Key5ers0ze:JA len preto ze tam by tej tresnej cinnosti fakt ubudlo a hlavne by sa asi prestalo nalivat under 18 .
A to ako by na tej kamere spoznali kto ma 18 a kto nie?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

axXis napísal:A to ako by na tej kamere spoznali kto ma 18 a kto nie?
v nasom meste piju v podnikoch take deti ze to by si spoznal sa neboj ,nehovorim 16 rocny to uz by bol problem ale 13 rocneho spoznas lahko a ked je to mesto mensie tak hned vies ze nema 18 ...
2.) nikto pri bare neukazuje obcianku a tak by musel :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

z prace som na kamery zvyknuty, ale stacilo ist jeden krat do Office a hned viem kde ich maju poskryvane a co vsetko snimaju.
ci to pomoze s bezpecnostou na slovensku neviem. kedze ako ste spominali: bud tie kamery neidu,ale maju "chlpati" na salame...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

bol som raz na namesti kde su vsade kamery a stali sme s kamosmi a dvaja z nich sa zacali iba tak zo srandy lightovo mlatit a za 3 minuty dosli filzi ze co to je a oni ze nic len sa tak hrame a bolo ok...a neskor tiez na namesti rovno pred fizlicov niekto p*coval do kamosa tak sa tam okolo nahrnulo asi 10 ludi a nejaky dvaja tam do seba zacali strkat a hustili do seba boli sme tam asi 20 minut a fizli nikde....a zas o par tyzdnov na tom istom mieste bitka tiez hned pred fizlicov a zase nic??? tak to co uz je...

...ked niekto cika za krickom a fizli ho nacapaju s tym ze ho maju na kamere tak su machri, ale ked je bitka tak nikdo nikde...wtf
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Joxxo napísal:2.) nikto pri bare neukazuje obcianku a tak by musel :wink:
nezabudaj, ze obcianku mas povinne ukazat jedine policajtovi :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

jimino napísal:nezabudaj, ze obcianku mas povinne ukazat jedine policajtovi :)
iba policajtovi si povinny ju na poziadanie ukazat. a jedine policajtovi ju mozes dat z ruky.
ale ked ides do baru, alebo inde a odmietnes ju ukazat ked to vyzaduju, tak ta napustia a basta
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

s kamerami suhlasim, ved je to pre nasu bezpecnost a nic zle nerobim, takze no problem.
kamery mame aj na fakulte na chodbach, aj v niektorych PC ucebniach, a este aj na prizemi v budove intrakov.
MiSs_MoNkEy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MiSs_MoNkEy »

wesley17 napísal:no my mame kamery aj v skole na chodbach :?
my mame tiez v skole.. nepaci sa mi to.. :roll:
qwerty-xyz

Re: Sleduje ta kamera

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pinacolada napísal:co si myslite o tzv. "bezpecnostnych" kamerach? su naozaj potrebne v mestach?ako sa pri nich citite?nemali by ludia sami rozhodnut ci chcu byt sledovani?kto dal policii pravo sledovat nas?
+plus pravnikov som sa chcel spytat ci to nie je proti ustave alebo proti dacomu proti comu by to nemalo byt ??
Tak tak suhlasim s tebou ja by im dal. Prave som chcel na tuto temu zalozzit novu temu ale ako vidim predbehol si ma. Mne to nerobi tiez nejako dobre hlavne ked som v ziline v DUBNI kde sa chcem najest a v tych hodinach v ktorych tam chodim ja tam nikto neje takze som tam sam a pozeraju na mna 4 kamery STYRI ved to neni normalne aby som bol na styroch monitoroch ako jem. :x tiez ma to stve trocha. Co som nejaky zlocinec ze 4 na mna musia byt natocene.?
Sheep
Addict
Addict

Re: Sleduje ta kamera

qwerty-xyz napísal:Tak tak suhlasim s tebou ja by im dal. Prave som chcel na tuto temu zalozzit novu temu ale ako vidim predbehol si ma. Mne to nerobi tiez nejako dobre hlavne ked som v ziline v DUBNI kde sa chcem najest a v tych hodinach v ktorych tam chodim ja tam nikto neje takze som tam sam a pozeraju na mna 4 kamery STYRI ved to neni normalne aby som bol na styroch monitoroch ako jem. :x tiez ma to stve trocha. Co som nejaky zlocinec ze 4 na mna musia byt natocene.?
neviem sice preco az 4 kamery ale v mnohych pripadoch si kameru ani nevsimnes, su velmi zasite, nenapadne...malokto vie o tom kolko kamier ho uvidelo pocas chodu ulicou v centre mesta, alebo chodis na jedno miesto jest a uz niekolko rokov na teba cumi kamera :D
Napísať odpoveď