Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

k6 napísal:Hm, je to len klasicke aplikovanie CSSka s ulozenim uzivatelom nastaveneho do cookie. Otazka je skor, ci to skutocne tak potrebujeme.
no ak si pod novým štýlom predstavuješ iba iné farby tak áno
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

audiotrack napísal:no ak si pod novým štýlom predstavuješ iba iné farby tak áno
No na tom webe co bol uvedeny ako priklad je to len o inych farbach. Pokial sa bavime aj o zmene rozlozeni elementov atd., tak je to samozrejme masivnejsi zakrok. Ale to snad nema prilis velky zmysel na fore realizovat.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Mne osobne staci verzia aku maju na tom webe, ktory som uviedol. Ine nemam potrebu menit, lebo som tak navyknuty :)

To tomase: To nepochybujem, ze by ste to nevedeli spravit. Je tu zopar nadanych ludi, ale mozno len ako taka vzdialena pomoc v pripade mensich problemov a tak. Snad chapes :)
t0m4s3 napísal:Problem nie je v tom, ze by sme to nevedeli spravit, problem je v tom, ze by sa muselo prekopat prilis velke mnozstvo kodu ;-)
Ale tymto si mi stale neodpovedal :D Ci si davas cas na rozmyslenie ?
K6 napísal: Otazka je skor, ci to skutocne tak potrebujeme.
Otazka by mohla zniet aj inak. Preco nie? Predsa, ak by to bolo tak, ako na tom webe, tak styl je iba na tebe, ci si nechas doterajsi, alebo sa ti viac hodi iny. Viem, ze som tu neni sam, ktorému by sa to hodilo. :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

pato83 napísal:Ale tymto si mi stale neodpovedal Ci si davas cas na rozmyslenie ?
Nevidim ziadnu vetu zakoncenu otaznikom ;-) Vidiet ze sa do programovania nevyznas, a uz zrejme vobec nie do toho ako funguje zaklad tohto fora - phpbb system. Niekto si moze mysliet, ze staci stiahnut novy template, ale to sa velmi myli. Toto forum sice je postavene na phpbb, ale casom uz boli niektore jeho casti prilis razantne upravene na to, aby zmena designu/vzhladu bola tak jednoducha ako si to predstavujete. Preto sa nad zmenou nikdy neuvazovalo a ani neuvazuje. Ak niekto chce, moze upravit CSS, ktore je volne pristupne v kode a nasledne svoj navrh poslat mne alebo hojkovi.
pato83
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Nevidim ziadnu vetu zakoncenu otaznikom ;-) Vidiet ze sa do programovania nevyznas, a uz zrejme vobec nie do toho ako funguje zaklad tohto fora - phpbb system. Niekto si moze mysliet, ze staci stiahnut novy template, ale to sa velmi myli. Toto forum sice je postavene na phpbb, ale casom uz boli niektore jeho casti prilis razantne upravene na to, aby zmena designu/vzhladu bola tak jednoducha ako si to predstavujete. Preto sa nad zmenou nikdy neuvazovalo a ani neuvazuje. Ak niekto chce, moze upravit CSS, ktore je volne pristupne v kode a nasledne svoj navrh poslat mne alebo hojkovi.
Ok, nevyznam a ani nad tym momentalne neuvazujem, ze sa pustit do studia :) Neni cas. Ale tak na to su tu schopnejsi, aby to troska viac objasnili. To, ze sa nevyznam, nezname, ze sa do toho nemam co starat :P
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

tmave forum? otazka 3 minut ;)
samozrejme treba tomu venovat este aspon 10 aby to bolo dokonale
Prílohy
forum_black.JPG
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

mastermind napísal:tmave forum? otazka 3 minut ;)
samozrejme treba tomu venovat este aspon 10 aby to bolo dokonale
aj keby bolo to potom by sa robili dva loga jedno na cierne a druhe na modry skin : ))
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

a to akoze preco? nemoze byt modre logo na ciernom?.. aj tak ale pochybujem ze sa nieco bude robit - aj ked toto co dal mastermind - tak by som si hojko vedel predstavit
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Maki napísal:a to akoze preco? nemoze byt modre logo na ciernom?.. aj tak ale pochybujem ze sa nieco bude robit - aj ked toto co dal mastermind - tak by som si hojko vedel predstavit
asi som sa nevyjadril dost jasne. na to aby ste mali hojko v tmavej farbe ako na tom obrazku, potrebujete 3 minuty a firefox. to co som poslal bol screenshot mojho browsera
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

aaaha - skoda ze firefox... na operu nieco take nieje nahodou?
pato83
Addict
Addict

Hehe, novy hojko.com. Co si sam nespravim, nikdy mat nebudem :D Just joking, vdaka patri mastermindovi.
Prílohy
hehe.JPG
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Nieco velmi podobne aj na opere sa da spravit, ked si zapnes high contrast vo view->style :wink:
Prílohy
Screenshot.png
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

Neviem ci som to tu dobre zaradil, ale neche sa mi hladat, kde to dat. Chcem sa opytat, ci sa nemoze napisat dovod, ked niektori admin/moderator zmaze nejaky prispevok? Osobne mi to lezie na nervy, ked mi niekto nieco zmaze a neviem preco.
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Invader napísal:Neviem ci som to tu dobre zaradil, ale neche sa mi hladat, kde to dat. Chcem sa opytat, ci sa nemoze napisat dovod, ked niektori admin/moderator zmaze nejaky prispevok? Osobne mi to lezie na nervy, ked mi niekto nieco zmaze a neviem preco.
Cize sa nevies dovtipit, tak povedz.
Mne by sa viac pacilo keby sa viedla statistika kolkokrat AKE pravidlo bolo porusene. Ci uz jednotlivca (trochu dizzy viem) alebo celkovo. Predpokladam ze vacsina adminov vie cisla pravidiel spamati..., ak sa budu mnozit prispevky vid.Invader, mohla by sa zaviest napr."antipravidlo karma" s tabulkou pre uzivatela, KTORE pravidlo porusil a automat.karma dole, podla zavaznosti priestupku 1..3 points.. a nech sa user na svoj priestupok aj pekne pozera v nejakom vlastnom "black pearl liste", aby nezabudal coho sa v bud.stranit (ak nevie ovladat svoje "(absolutne) prejavy slobody slova").
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Keby sa v pripomenikach a navrhoch zalozila tema kt. by bola non-stop lock a iba by ju editovali modi na principe
tomasito - invader - cinska mast - pravidlo 2
je to totiz aj podla mna chaos ked clovek nevie najst vlastny prispevok a po chvili zisti ze bol vymazany a nevie preco, aj mne sa to par krat stalo..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jeden aj druhý návrh znie zaujímavo, ja ho podporujem.. uvidí sa vyjadrenie ostatných
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Otazka znie: musi mat admin/mod nejaky specialny dovod na to aby zmazal prispevok? Za spravnu odpoved prvy odpovedajuci dostane odomna lizatko.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

t0m4s3 napísal:Otazka znie: musi mat admin/mod nejaky specialny dovod na to aby zmazal prispevok? Za spravnu odpoved prvy odpovedajuci dostane odomna lizatko.
nie :D :D gieeef lizatko
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

t0m4s3 napísal:Otazka znie: musi mat admin/mod nejaky specialny dovod na to aby zmazal prispevok? Za spravnu odpoved prvy odpovedajuci dostane odomna lizatko.
mal by mať, t.j. jedine príspevok, ktorý porušuje pravidlá
Keď už vytvorím fórum, od ktorého očakávam kvalitu, kvalitný a korektný prístup sa v tom prípade čaká potom aj odomňa...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ano, a ked nie, tak aspon odpovedat na ssku sa patri... :wink:
Zamknuté