Zdravim,
nakolko v povodnej teme som na moj mierne OT prispevok nedostal odpoved, kopirujem ho v povodnom zneni, rad by som vedel nazory na danu situaciu.
Par teoretickych uvah, spoluziacka ma doma wifi siet, no router je vraj o tri izby dalej a spojenie v jej izbe je velmi nestabilne. Pocitac ma pod stolom, otoceny tak aby omni antena z karty bola co najblizsie routru. Druhy komp je hned pri routri a vraj nema problem so spojenim.
Predpokladam teda ze bud maju dom postaveny z nejakych malo priepustnych materialov vo velkej miere, mozno maju nabytok z ocele, neviem, alebo ide jednoducho o malo citlive/vykonne komponenty. Pokial spravne chapem teoriu a odstup signalu od sumu je v jej pripade niekolko malo dB, pri omni antene 2,14dBi, jej vymena za vykonnejsiu smerovu antenu namierenu na router by mala pomoct. (?)
Otazka, je zdraviu skodlive pouzivat v indoor prostredi vykonne smerove anteny tak, ze ludia bezne prechadzaju cez ich main lobe?
Vdaka za odpovede,
mademan
zdravotne hladisko wifi
Nie je nepravdou ze google som nepozeral, otazku som polozil zhone a ako doplnok hlavneho topicu. Linky som pozrel, v ziadnom vsak myslim neskumali exaktne aky efekt ma prolongovane vystavenie cloveka ziareniu vykonnej smerovej anteny z velmi kratkej vzdialenosti.
Kazdopadne, hned ako budem mat cas to pozriem.
Kazdopadne, hned ako budem mat cas to pozriem.