Co by ste privitali nove na fore???
tak to tu mate iny mod panel alebo som si uz zvykol na ten z bb3hojko napísal:Sheep: Nema moznost si to pozriet, pretoze mazanie sa neloguje.
popularita tohto fora je tak velka ze staff moze robit co chcemi-chau napísal:Tak v poslednej dobe mi vedenie trochu nesedi, neviem ci som jediny, viem ze som v cudzom dome na navsteve ale tak aku taku serioznost si zachovame, nie?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Serioznost zachovana je. Inak by tu viac nez polka prispevkov nebola, ak by si bral moju predchadzajucu narazku uplne doslovne. Skor ma rozculuje aki su v poslednej dobe uzivatelia rozmaznani. Chceme toto, chceme hento, chceme aby vedenie zverejnovalo toto, chceme aby vedenie robilo hento, chceme aby vedenie skocilo do studne. Pravidla su viacmenej rovnako uz tri roky a nikomu to nevadilo a vacsine to nevadi ani doteraz, pretoze dokazu pochopit zakladny princip prisposobenia sa situacii. Lenze niektori uzivatelia toto nechapu, nebudu chapat a hlavne nechcu chapat.mi-chau napísal:Tak v poslednej dobe mi vedenie trochu nesedi, neviem ci som jediny, viem ze som v cudzom dome na navsteve ale tak aku taku serioznost si zachovame, nie?
edit:
Napriek tomu, ze popularita je velka, staff si nerobi co chce. Iba niektorym "ublizenym" ludom sa zda, ze ked nie je prave po ich, tak je vedenie diktator.Sheep napísal:popularita tohto fora je tak velka ze staff moze robit co chce
Ach ta ustipacnost. Ja sa dnes na vas tak zabavam. Pes odkazuje, ze sa tesi na mIsku, ze uz by sa patrilo po 3 rokoch.t0m4s3 napísal:Som rad, ze si sa sam v prispevku nasiel. Pozdrav psa, ze buduce Vianoce sa mu s hojkom poskladame na novu misku
PS: ku karme___to odplacanie iba o tebe svedci co si zac. Maj si aj 1000nasobnu, je mi to suma fuk. Ja sa nebojim povedat svoj nazor, nech si na tomto fore co chces.
-
t0m4s3
Admin
Na tomto fore sa ani nemusis bat vyjadrit svoj nazor, co by si mal ocenit, pretoze na vacsine for by sa po tychto tvojich nazoroch a rovnako aj po tebe "zlahla zem" behom par okamzikov. A ani ten tvoj pes by po tebe nestekol.Invader napísal:Ach ta ustipacnost. Ja sa dnes na vas tak zabavam. Pes odkazuje, ze sa tesi na mIsku, ze uz by sa patrilo po 3 rokoch.
PS: ku karme___to odplacanie iba o tebe svedci co si zac. Maj si aj 1000nasobnu, je mi to suma fuk. Ja sa nebojim povedat svoj nazor, nech si na tomto fore co chces.
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
este stale ste nepochopili, ze o tom ci nejaky prispevok porusuje alebo neporusuje pravidla nerozhodujete vy?Sheep napísal:no nemusi tomu byt uplne tak, ale bolo mi zmazanych plno prispevkov ktore neportusovali pravidla ani neboli OT a predsa zmizli
Ak niekto z modov nieco vymaze, tak preto, ze on rozhodol o tom, ze ten prispevok je v rozpore s pravidlami. Vy toto rozhodnutie musite respektovat. bodka.
Tak sorry ale toto je thread co by ste nove privitali na fore, tak ak je to len na spam tak to rovno zamknite. To ze by par ludi potesilo ze budu vediet preco ich post zmizol je fakt ukrutny rozmar z nudy.t0m4s3 napísal:Serioznost zachovana je... Skor ma rozculuje aki su v poslednej dobe uzivatelia rozmaznani. Chceme toto, chceme hento, chceme aby vedenie zverejnovalo toto, chceme aby vedenie robilo hento, chceme aby vedenie skocilo do studne. Pravidla su viacmenej rovnako uz tri roky a nikomu to nevadilo a vacsine to nevadi ani doteraz, pretoze dokazu pochopit zakladny princip prisposobenia sa situacii. Lenze niektori uzivatelia toto nechapu, nebudu chapat a hlavne nechcu chapat.
Myslim,ze nikto vam tu vase postavenie neberie a kazdemu je jasne,ze o tom rozhodujete vy-vedenie fora.Da sa vsak aj miernejsim sposobom napisat,ze problem sa neda riesit,nakolko sa vymazany prispevok neda spätne pozriet.V cloveku to nechava zly pocit,ak ho odbijete,napisete mu,ze aj tak o tom nerozhoduje on,je rozmaznany,popr. mu date najavo svoju nadradenost,atd...Naopak-ak clovek vidi,ze sa niekto s nim ochotne snazi nieco riesit-je to dobry pocit a urcite bude mat dobry pocit aj z fora,ako celku.mastermind napísal:este stale ste nepochopili, ze o tom ci nejaky prispevok porusuje alebo neporusuje pravidla nerozhodujete vy?
-
Shark NX
Addict
dudo moderujem jedno forum ... ale to sa lahko hovori ... Ze mohli by ste kludnejsie a rozpisat problem atd ...
Ale pri tom navale uzivatelov ktory maju pravidla na salame ti velmi lahko zhorsia naladu a potom uz niesi zhovievavy
Tiez som bol par mesiacov Kludny a vzdy som rad pomahal ale staci jeden sedlak ktory si hadze do Vsetkych prispevkov reklamy a je to v prdeli ... a este ked nemas osetrenu ochranu ... tzn vazenie alebo nejake ine postihy tak si mozes piskat.
A vzdy sa najde niekto nespokojny ktory bude pindat za kazdy detail ... vid NuSuey
Ale pri tom navale uzivatelov ktory maju pravidla na salame ti velmi lahko zhorsia naladu a potom uz niesi zhovievavy
Tiez som bol par mesiacov Kludny a vzdy som rad pomahal ale staci jeden sedlak ktory si hadze do Vsetkych prispevkov reklamy a je to v prdeli ... a este ked nemas osetrenu ochranu ... tzn vazenie alebo nejake ine postihy tak si mozes piskat.
A vzdy sa najde niekto nespokojny ktory bude pindat za kazdy detail ... vid NuSuey
kedy sa maze prispevok pre tych menej chapavych ...
su tam iba smaile ... alebo 90% prispevku su smaile (obcas sa to upravi ak nema vacsi vyznam zmaze sa prispevok),spam, reklama, OT (offtopic), urazky, problem uz bol vyrieseny a dany clovek necita a pise to co uz bolo povedane 100x, porusenie pravidiel, duplicitny prispevok ...
hmmm no to je tak asi vsetko ...
takze snad ste uz pochopili preco sa aj mazu prispevky ...
ziadny moderator/admin nemaze prispevky len tak z nicoho nic ... stale na to mame urcity dovod ... v 99,9% je to nieco z toho co som uviedol vyssie ...
su tam iba smaile ... alebo 90% prispevku su smaile (obcas sa to upravi ak nema vacsi vyznam zmaze sa prispevok),spam, reklama, OT (offtopic), urazky, problem uz bol vyrieseny a dany clovek necita a pise to co uz bolo povedane 100x, porusenie pravidiel, duplicitny prispevok ...
hmmm no to je tak asi vsetko ...
takze snad ste uz pochopili preco sa aj mazu prispevky ...
ziadny moderator/admin nemaze prispevky len tak z nicoho nic ... stale na to mame urcity dovod ... v 99,9% je to nieco z toho co som uviedol vyssie ...
V poriadku ale jasne som napisal ze s pravidlami problem nebol a pravidla tohto fora poznam velmi dobre tak moderujes podla inych pravidiel ci co?mastermind napísal:este stale ste nepochopili, ze o tom ci nejaky prispevok porusuje alebo neporusuje pravidla nerozhodujete vy?
Ak niekto z modov nieco vymaze, tak preto, ze on rozhodol o tom, ze ten prispevok je v rozpore s pravidlami. Vy toto rozhodnutie musite respektovat. bodka.
//a fakt toto neni thread nato takze to ukoncime, tot vse len odkaz pre masterminda