ludia prave davam na web hry a sice nevime aky to ma zymsel by som k nim dla overovaci kod....prosim nepomoze niekto?
Asi takto by to mohlo fakcit:
na stranke je recenzia na hru, a dole je ikonka stiahnut. toto viem ako urobit lama nejsom. A po kliknuti ma to da na stranku kde po mne xce overovaci kod na obrazku a ked bude OK napisany do policka tak ma to premistni zase inde kde bdue downlaod suboru. Pls neviete ako? nieco take ako je v registracii na hojku
S tym prisiel audiotrack, pretoze bezny bot dokazal standardne overovanie obist, avsak teraz, ked je potrebne kod pisat od konca, tak to uz nezvlada a za ten rok co to je na fore som nepotrehol este ziadneho bota, ktory by sa cez to registroval.
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
includes/usercp_confirm.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$code = $row['code'];
#
#-----[ REPLACE WITH ]----------------------------------
#
$code = strrev($row['code']);
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
language/lang_slovak/lang_main.php
#
#
$lang['Confirm_code_wrong'] = 'Vami zadaný overovací kód nie je správny!';
#
#
$lang['Confirm_code_wrong'] = 'Vami zadaný overovací kód nie je správny. <br /><strong><span style="color:red;">Zapíšte overovací kód v <u>opačnom</u> poradí, ako ho vidíte. (tj čítaj od konca)</span></strong>';
#
#
$lang['Confirm_code_explain'] = 'Zapíšte kód presne tak, ako ho vidíte. Je citlivý na malé a veľké písmena a nulu poznáte podla preškrknutia.';
#
#
$lang['Confirm_code_explain'] = '<strong><span style="color:red;">Pozor, zapíšte overovací kód v <u>opačnom</u> poradí, ako ho vidíte.</span></strong> Kód je citlivý na malé a veľké písmena a nulu poznáte podľa preškrknutia.';