Ste za prijatie Turecka do EU?

Diskusie na politické témy...

Ste za prijatie Turecka do EU?

Ano
38
12%
Nie
249
79%
Neviem
28
9%

Celkom hlasov: 315

Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

P3Bo napísal:v dnesnej dobe by som vsadzal skor na kvalitu nez na kvantitu
Turecká armáda je na tom určite lepšie než mnoho Európskych krajín. Myslím, že na nich majú jedine Briti. Francúzi čo sa týka letectva. A možno nemci, u tých je zbrojárstvo tradíciou, ale ich armáda je pomerne útla. Raz darmo, môžeš mať aj laseromet 4000, ked nemáš nikoho, kto by ho obsluhoval, nepomôže ti ani proti jednoručným mečom. :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Sepiroth napísal:Turecká armáda je na tom určite lepšie než mnoho Európskych krajín. Myslím, že na nich majú jedine Briti. Francúzi čo sa týka letectva. A možno nemci, u tých je zbrojárstvo tradíciou, ale ich armáda je pomerne útla. Raz darmo, môžeš mať aj laseromet 4000, ked nemáš nikoho, kto by ho obsluhoval, nepomôže ti ani proti jednoručným mečom. :D
Briti maju vyborne tanky[challengery tusim] , su oproti americkym lacnejsie a rovnako efektivne . Letectvo maju europspke mocnosti pokial viem vybavene roznakymi stihackami Eurofighter Typhoon [ktora je vyrabana pre anglicko nemecko francuzsko taliansko a spanielsko ] taktiez sa vyrovna americkym stihackam ale je opat lacnejsia. A po druhe Eu ma velmi silnu armadu vlastne ked tak rozmyslam tak s prihliadnutim na velke celky su len 4 mocnosti na svete - USA, EU, RUSKO , CINA vsetky investuju do zbrojarskeho priemyslu miliardy ... takze turecko by uz len kozmeticky upravovalo ciselne parametre . : ) ....
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Turecko v eu? hm no podla mna tam nepatri(uz len geograficky) ale ak by to malo byt nejake strasne vyhodne tak zese ziadne problem nieej neprekonatelny... V sengene si uz ale turecko predstavit neviem, a urcite by bolo, alebo aj malo byt vo vnutri EU do istej miery izolovane

Eurofighter Typhoon sa imo F22 nevyrovna, ale cenovo su tiez nepriatelne, no aj taka F-35 je asi lepsia. Samozrejme treba brat do uvahy ze sa nou asi budu vyzbrojovat aj EU krajiny cize... no ale to je len tak naokraj
cina.. hmmmm este stale maju take stovr/pat miestne rakvy na pasoch? (potrava pre A10) :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Sepiroth napísal:Turecká mohutná armáda by tvorila jadro európskych silových zložiek.
Svojou pozíciou by Európe zabezpečilo silný vplyv na blízkom východe
Ano, a potom na rok by sme kludne mohli uz prijat aj Izrael (kedze uz vo futbale hraju aj europsku kvalifikaciu na euro). Ti maju dokonca aj jadrove zbrane ktorymi by nas zachranili pred nebezpecnymi a kamenmi vyzbrojenymi Palestincami, ktory su radi ked maju aspon co zrat. S ludskymi pravami je natom Izrael asi najlepsie vo svete, nikto tam nespochybnuje holokaust, nikto tam nevystupuje proti sionizmu (asi az na rabina Weissa), a krestania kedze odmietaju deviacie ako homosexualita tak su zvacsa bity, ved co ine si zasluzia http://www.bezcenzury.org/rs/article.php?id=930
A palestinske deti su ohadzovane kamenmi http://www.radicalboys-brux.com/new_pag ... php?id=187

Sepiroth ty asi nemas vsetkych pat pohromade.
Sepiroth napísal:Porušovanie ĺudských práv-myslím, že Turecko je na tom v poriadku
Myslis zle, ako vzdy.
http://www.obroda.sk/clanok/25290/Turec ... -obuskami/
http://aktualne.centrum.sk/zahranicie/e ... ?id=246014
A len tak okrajovo o turkoch a ich historii:
http://www.prop.sk/armenska_genocida.html
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hadate sa tu o armadach...najelpsiu ma aj tak rusko...a nie len co do kvantity ale staci si pozriet ich posledne novinky a pochopite ze americania na nich z daleka nemaju.

a co sa tyka toho turecka tak som za to aby sli do EU ak splnia podmienky, pretoze uz ukazali snahu dostat sa sem a to sa ceni..a aj koli inym veciam pravdaze.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

len poznamocka na okraj, fascinuje ma, ake mate odhady, ktora armada ma najlepsiu vybavu apod. to nevedia ani niektore tajne sluzby, ale vidim, ze vy mate k dispozicii vsetky bezpecnostne dokumenty, projekty apod... :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jimino napísal:len poznamocka na okraj, fascinuje ma, ake mate odhady, ktora armada ma najlepsiu vybavu apod. to nevedia ani niektore tajne sluzby, ale vidim, ze vy mate k dispozicii vsetky bezpecnostne dokumenty, projekty apod... :)
ak by si sa vyznal tak by si vedel...uz to davno neni ako kedysi ze kazdy stat vsetko taji...dnes je to naopak...len co nieco vymyslia uz sa tym chvalia. a radim ti vyhladaj si najnovsie prirastky ruskej vojenskej techniky a porovnaj ich s americkou :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

SchYzo napísal:ak by si sa vyznal tak by si vedel...uz to davno neni ako kedysi ze kazdy stat vsetko taji...dnes je to naopak...len co nieco vymyslia uz sa tym chvalia. a radim ti vyhladaj si najnovsie prirastky ruskej vojenskej techniky a porovnaj ich s americkou :wink:
ty chces povedat ze kvoli jednemu tanku a vrtulniku + vakuovej bombe su absolutne na vrchole moci . Kamo studena vojna a zbrojarske preteky ti zjavne nic nehovoria ..tam sa tiez "chvalili" ale tie najvacsie tajnosti nikdy niesu prezentovane . Dalej netreba zabudat ze ked tak chvalis rusov tak ich arzenal je tvoreny cinskymi zbranami . ale to je uz do inej temy asi by nieco podobne trebalo zalozit : )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:ty chces povedat ze kvoli jednemu tanku a vrtulniku + vakuovej bombe su absolutne na vrchole moci . Kamo studena vojna a zbrojarske preteky ti zjavne nic nehovoria ..tam sa tiez "chvalili" ale tie najvacsie tajnosti nikdy niesu prezentovane . Dalej netreba zabudat ze ked tak chvalis rusov tak ich arzenal je tvoreny cinskymi zbranami . ale to je uz do inej temy asi by nieco podobne trebalo zalozit : )
ze cinskymi zbranami :lol: :lol: :lol: to si ma nehorazne pobavil...to cinsky arzenal je tvoreny ruskymi zbranami omg...polka sveta pouziva ruske zbrane .
jimino
Light Professional
Light Professional

schyzo a naco su potom oblasti v USA v nevadskej pusti apod. nato aby skumali mimozemstanov? sa preber chlapce... pre verejnost zname ako area 61... rusko ma take uzemia na sibiri... ver tomu ze mimozemstanov tam neskumaju :lol: urcite tam maju vedenie marketingu ich zbrojarskych firiem, ze?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jimino napísal:schyzo a naco su potom oblasti v USA v nevadskej pusti apod. nato aby skumali mimozemstanov? sa preber chlapce... pre verejnost zname ako area 61... rusko ma take uzemia na sibiri... ver tomu ze mimozemstanov tam neskumaju :lol: urcite tam maju vedenie marketingu ich zbrojarskych firiem, ze?
nemyslis area 51 nahodou? a co myslis ze tam testuju nejake plazmove zbrane alebo nejaky hyperpriestorovy motor ako v starwars? :lol: zmyslas az moc konspiracne podla mna...podla mna tam akurat testuju prave tie zbrane o ktorych vieme alebo s ktorymi sa USA/rusko zas v blizkej dobe "pochvalia"

//EDIT: no ok mame na to rozdielne nazory ale fakt je to uz moc OT takze dost o tom :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Schyzo, domyslas si, co som nepovedal... pravdepodobne area 51, neviem ako sa to vola presne a kto povedal, ze tam skumaju plazmove zbrane? urcite tam vytvaraju zbrane a keby sa im podarilo vytvorit nieco pekne, tak urcite s tym nepojdu najprv do new york times a sme :roll: ...ako vravis, ked su dnes informacie tak volne pristupne a jednotlive vlady uverejnuju svoje uspechy v oblasti napr. zbrojarstva, tak preco mame tolko spionov na svete, ktori su zakotveni prave na ministerstvach obrany a v laboratoriach zbrojarskeho priemyslu? aby sa dozvedeli o den skor nez verejnost, ze ta zbran existuje?

btw je to totalne offtopic, takze, koncime...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Jo armenska genocida. tak nevezmime ani Nemcov ved oni rozputali druhu svetovu, a tých genocíd tam tiež bolo....vlastne nebolo. Zabudol som, že vy ste nám jasne ukázali, že je to celé iba židovské sprisahanie :roll:
Problemy s Lud. pravami su vsade, niekde viac, niekde menej. IMHO su na tom turci ovela lepsie nez ktorakolvek krajina naokolo, resp. na východ od nich.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vies ale uz to tu zrejme odznelo mnohkrat ale turci nejsu europania, takze neni dvovod ich brat do europy kvoli tomu ze mala cast ich uzemia sa rozprestiera na europskom kontinente.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

tusim ani ja som este nehlasoval. preco turecku nie opisovat radsej nebudem. je tu toho uz dost a pravdu povediac mam iba dva dovody preco turecku ano.
s turkami som v kontakte kazdy den, a ak budu v EU ubudne mi z papierovacky v robote :)
druhy dovod je jednoduchy a jasny. mam rad narody, ktore sa nepchaju "velkym" (USA, GBR...) do zadnice! nasmu ciganikovi z tej americkej trcali uz len snurky od bot.
http://www.zmag.org/Slovak/160.htm
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Jo armenska genocida. tak nevezmime ani Nemcov ved oni rozputali druhu svetovu, a tých genocíd tam tiež bolo....
Za spochybnovanie rozsahu holokaustu "vyvolenych" by posielal do vazenia..

Krajinu, ktora oficialne popiera (nie spochybnuje) genocidu, by prijal do EU.

:roll:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Povedal som snáď, že by som ich prijal hneď bez mihnutia oka? vravím, že sú na dobrej ceste a pre Európu by to bolo plus. Ale samozrejme, že sa musí niekoľko vecí najprv zmeniť.
Inak, priznám sa, že neviem: uznali všetky krajiny EU Arménsku Genocídu? Viem, že USA nie, preto sa pýtam.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ja osobne si nemyslim, ze by bol dobry napad zobrat Turecko do EU, vzniklo by zrejme zbytocne etnicke a nabozenske napatie.
Mali sme na skole prednasku od amnesty international s nejakymi moslimmi a tiez som sa ich na toto pytal. Odpovedali, ze neveria, ze je to mozne.
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

lol, mne je to uplne jedno, ani ma to nejak nezauima ze kde kto je, Turci? o... fakt neviem :lol:
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

axXis napísal:Odpovedali, ze neveria, ze je to mozne.
ja tomu tiez neverim a nie som ani moslim :wink:
Napísať odpoveď