Pomoc s Rocnikovym projektom na Maturitu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
berija111
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc s Rocnikovym projektom na Maturitu

Príspevok od používateľa berija111 »

Nazdarek nepomohol by mi niekto s rocnikovym projektom ktory potrebujem
na maturity.
Charakteristika problemu:Navrh fyzickej a logickej topologie lokalnej pocitacovej siete LAN pre predstavuje velmi zlozitu ulohu pretoze vyzaduje od stodenta znalosti svetovych noriem nariadeni a postupov ktore su nevyhnutne potrebne pre vytvorenie projektu lokalnejpocitacovej siete LAN. Riesitel musi na zaklade dostupnych informacii v ramci projektu CISCO navrhnut topologiu ktora bude vyhovovat zvysenym bezpecnostnym kriteriam pred utokmi nielen zo strany WAN ale aj s LAN.
Druh prace:Analza existujuceho stavu PC siete. Preskumat mozne bezpecnostne rizika. Vytvorenie komplexneho projektu - navrh topologie, vyber zariadeni LAN, vytvorenie projektovej dokumentacie.
Rozsah prace: minimalne 20 stran maximalne 35 stran

Na odmene sa mozme dohodnut :-) a pls potreboval by som nieco aspon jednu A4 alebo aspon polku do piatku dakujem vopred

Praca musi obsahovat nizsie uvedene nalezitosti:
1. Studiu zaoberajucu bezpecnostou bankovych udajov a dat
2. Podrobnu a hlbkovu analyzu sucasneho stavu PC sieti
3. Detailny opis modernych prenosovych protokolov, vyhody a nevyhody
4. Podrobne popisat protokol TCP/IP, jeho triedy, vyznam masky ....
5. Sifrovanie dat, metody autentifikacie a autorizacie
6. Nastavenie FIREWALLu /Standart Acces List a Extendet Acces List/ s ohladom na pozadovanu mieru obmedzenia pristupov do WAN s ohladom na zvysenu bezpecnost v prostredu banky
7. Ochrana a zalohovanie dat pred moznym zneuzitim /DoS,Hacker,virusy,.../
8. Detailny opis a pouzitie LAN zariadeni na budovanie PC sieti v Internete
9. Detailny opis konfiguracnych suborov pre zariadenia CISCO

ODMENA ISTA LEN PROSIM POMOZTE :?
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nikto??? :cry: :cry:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

neboj sa uz sa do toho pustilo aspon zo 5 nadsenych ludi co nemaju co so sebou tak robia lenivym studentom prace a projekty. podlamna staci pockat a do par dni to tu mas......... :roll:
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Stenky napísal:neboj sa uz sa do toho pustilo aspon zo 5 nadsenych ludi co nemaju co so sebou tak robia lenivym studentom prace a projekty. podlamna staci pockat a do par dni to tu mas......... :roll:
hmmmm dufam ze mas pravdu :-P ja nie som lenivy len neviem co stym nikdy som nevedel robit projekty a ani neviem kde to hladat a po anglicky viem len tak minimalne
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

berija111 napísal:hmmmm dufam ze mas pravdu :-P ja nie som lenivy len neviem co stym nikdy som nevedel robit projekty a ani neviem kde to hladat a po anglicky viem len tak minimalne
to ta musim sklamat lebo on to myslel ironicky
Stenky napísal:neboj sa uz sa do toho pustilo aspon zo 5 nadsenych ludi co nemaju co so sebou tak robia lenivym studentom prace a projekty. podlamna staci pockat a do par dni to tu mas......... :roll:
ale, zase, napisal aspon ze "Na odmene sa mozme dohodnut" narozdiel od inych ktory by to chceli zadarmo.
Avsak aj tak pochybujem ze ti to niekto urobi...
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Theking napísal:ale, zase, napisal aspon ze "Na odmene sa mozme dohodnut" narozdiel od inych ktory by to chceli zadarmo.
Avsak aj tak pochybujem ze ti to niekto urobi...
Nie spravit pomoct mi stym :-) hlavne ako zacat
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

berija111 napísal:Nie spravit pomoct mi stym :-) hlavne ako zacat
zacat tak ze zacnes s tym co vies, dalsie vygooglis popripade sa opytas niekoho vo svojom okoli co by ti s niecim mohol pomoct, + opytat sa na nejakych IT forach :)
Nevravim ze tymto si urobil nieco zle, naviac od ostatnych ktory by chceli aby za nich vsetci robili vsetko zadarmo poskytujes aj odmenu :) , no myslim ze tu sa moc pomoci nedockas, mozno by bolo lepsie keby si konkretizoval tu admenu, mozno by to niekoho motivovalo :)
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

financna odmena :-D neviem aka to by som sa musel dohodnut ale ja pocitam ze kolo 1000-2000sk
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

prezradim ti ako zacat ked nevies zacat.

dali ti osnovu. ked nevies ako zacat prdnes dolezite slova alebo suvisiace vyrazu do

www.google.com
www.wikipedia.org.
www.howstuffworks.com

precitas si par zaujmavych clankov a zistis ako dane veci funguju. ak tomu porozumies budes mat dobry pocit z toho ze si sa naucil daco nove a ako bonus ziskas zaklad na pisanie svojej prace.
kedze tema ako celok je zlozena z odsekov spolu tesne suvisiacich, pochopenim jedneho budes mat blizsie k pochopeniu druheho. postupne si to nastuduj a s pisanim prace nebudes mat najmensi problem.
zaberie ti to trocha casu ale na druhu stranu usetris "odmenu" a ziskas vedomosti ktore ti nikto nikdy nevezme (otrasy mozgu a amnezie sa nerataju :P )

uznavam ze tento postup sa robi narocnejsie ak danu temu/oblast nemas rad. ak ju mas rad alebo ju mas ako neutralnu, budes ju mat bud rovnako rad ked nie radsej po zbuchani tejto prace.

kedze silne pochybujem ze ti s tym dakto pomoze (kazdy ma dosst svojich problemov) toto je pre teba asi najschodnejsia cesta.
vies raz budes musiet byt samostatny tak preco s tym nezacat uz teraz?
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Si mi pekne posramotil svedomie 8) hmmm tak sa idem pustit hned do toho :-P ale i tak keby sa niekto nasiel a pomohol by tak nemam nic protii :-P
Napísať odpoveď