výroba reproduktorov
výroba reproduktorov
PLS. Poradte mi prosím, či sa dá doma vyrobiť reproduktor. Ak áno tak ako. Prosím.
-
vladino001
Light Professional
Re: výroba reproduktorov
mr2ky napísal:PLS. Poradte mi prosím, či sa dá doma vyrobiť reproduktor. Ak áno tak ako. Prosím.
ma to 2 hačiky:
1. nemaš potrebne znalosti na výrobu a na nete najdeš malo.
2. nemaš na to potrebne nástroje (a pochybujem že by si to chcel robiť ako sa povie že na kolene)
Rada : zabudni takto neprekvapkaš nikoho, stanov si menši ciel.
-
RainbowSix
Light Professional
musim odporovat ak pozna plosakove schemi suciastki sa daju kupit to je druhorade no povedane vsetko sa da kupit pr. mi sme v skole robili zosilnovace vo vissich rocnikov.Ono tam ide oto abi poznal plosak a suciastki ktore tam musi zapojit
Dufam ze si nemysli ze pride a na nakrese bude mat ukazani rezistor aj s fotkou a ako to tam strici do dierok ak si to myslis tak ta musim vivies z tochto omilu lebo tam budes mat len gulicku nakreslenu a cisielko tak neviem ake mas skusenosti ale je to dost taské ale krabicu neviem ako ches virobit ci z drevotrieski to je tvoja vec.
Dufam ze si nemysli ze pride a na nakrese bude mat ukazani rezistor aj s fotkou a ako to tam strici do dierok ak si to myslis tak ta musim vivies z tochto omilu lebo tam budes mat len gulicku nakreslenu a cisielko tak neviem ake mas skusenosti ale je to dost taské ale krabicu neviem ako ches virobit ci z drevotrieski to je tvoja vec.
za A ty mas doma nejaky divny net :) mne naslo 18,9 miliona stranok s tematikou: how to make speakersvladino001 napísal::hehe: :hehe: :hehe: pekne začiatočnik a už by sa pušťal do Ameterskej výroby repro.
ma to 2 hačiky:
1. nemaš potrebne znalosti na výrobu a na nete najdeš malo.
2. nemaš na to potrebne nástroje (a pochybujem že by si to chcel robiť ako sa povie že na kolene)
Rada : zabudni takto neprekvapkaš nikoho, stanov si menši ciel.
8.9mil s home made speakers
to je fakt nic... a este k tomu priserne velke... :-)
za B, preco ho znechucujes? preco mu to vyhovaras??? preco ho radsej nepodporis???
ako sa to ma naucit??? milujem takych ako ty co ked pocuju od niekoho napad, ktory nie je ich, tak zacnu pixovat jak chora vrana a znechucovat to este aj tym druhym...
Chlalani ti dobre radia-prestuduj NET.Urci si presnu sumu na stavbu.Taka drevotrieska sa da lahko zohnat za dobru cenu vo vyrobe nabytku.Ak by si zohnal cloveka,tak ten by ti mohol tie dosky porezat aj na mieru,vyrezat otvory.Najlepsie je mat nejakeho znameho..Pokial nechces nejake velke bedne,tak sa vacsinou jedna o odpad.Po elektrickej stranke to je jednoduche-staci vediet spajkovat.Vlastne cela elektronika je len reprovyhybka,co je jednoducha vec-a na nete su aj fotky,nehovoriac o schemach.Takze google-lets gomr2ky napísal:PLS. Poradte mi prosím, či sa dá doma vyrobiť reproduktor. Ak áno tak ako. Prosím.
-
vladino001
Light Professional
No dakujem. Namiesto pomoci kopanec. Poznám celú teóriu aj 95 percent súčiastok. Až taký začiatočník som neni. Len že každý sa učí na vlasstných chybách. Tak aj keby správím nejako ten repro. a nefunguje. To nevadí. O niečo viac som múdrejší. Veď na to je podla mňa to fórum aby niekto druhému pomohol a nie ho buzeroval. Ďakujem.
A ešte. ďakujem tým čo ma nebuzerovali a radšej niečo múdre napísali.
-
Chlalani ti dobre radia-prestuduj NET.Urci si presnu sumu na stavbu.Taka drevotrieska sa da lahko zohnat za dobru cenu vo vyrobe nabytku.
Dík za pomoc. Ale nemám namysli bednu ale samotný reproduktor. A som dedinský chlapec takže drevotiesky mám toľko že by som si mohol postavať chatu. Pájkovať viem už pomaly od 10 rokov.
-
Chlalani ti dobre radia-prestuduj NET.Urci si presnu sumu na stavbu.Taka drevotrieska sa da lahko zohnat za dobru cenu vo vyrobe nabytku.
Dík za pomoc. Ale nemám namysli bednu ale samotný reproduktor. A som dedinský chlapec takže drevotiesky mám toľko že by som si mohol postavať chatu. Pájkovať viem už pomaly od 10 rokov.