"Sokujuce'' fackovanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Nasilim len k dalsiemu nasiliu.... Nechcem sa zastavat prav nejakych malych krpcov, tobôz nie zlodejov, ale nevidim v tom riesenie. Fackovanim im iba ukazu, ze je to nieco normalne a oni budu potom fackovat svoje zeny, deti a kadekoho ineho..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sranda :lol: ale myslim ze celkom sa im to pacilo .sak tak im to slo pekne :)
dovolim si poznamenat ze ten SBSkar na nich nekrical proste len hovoril "ty jemu""naspet"ty tomu" a oni tak robili.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nee sak to u nas v kauflande :D:D no ja nemozem.. my mame v kauflande .. no neprehanam viac ciganov jak bielych permanentne.. sa tym sbskarom necudujem vobec.. nasi cigani to su degeni incestaci a opice.. a to mam tu smolu ze byvam dost blizko osady... :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Skenner: Pravda ,Pravda,... A zajtra klusu kradnut zas . Podla mna to nebola ziadna bytka ta vyzera inac. Ale keby to boli čierny sbs-kary a biele deti tak by z toho pravdaze nic nebolo.Sak ked teraz kradnu tak ked budu dospeli budu vrazdit omfg.

PS:rasista niesom :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Joxxo napísal:Skenner: Pravda ,Pravda,... A zajtra klusu kradnut zas . Podla mna to nebola ziadna bytka ta vyzera inac. Ale keby to boli čierny sbs-kary a biele deti tak by z toho pravdaze nic nebolo.Sak ked teraz kradnu tak ked budu dospeli budu vrazdit omfg.

PS:rasista niesom :wink:
sak tu ani nejde o rasu ale o narodnost, nie?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:sak tu ani nejde o rasu ale o narodnost, nie?
Boli to romčata.
Pozerali ste TV. noviny ?neviem či markíza alebo joj ,ale bola tam jedna z matiek a nadavala im do buze**** ,že decko prišlo zkrvavené :roll: :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Podla mna uplne dobrý nápad toho sbskára , nebol to žiadny tvrdy fyzický trest... uplne primerané ešte bol aj slušný a ciganov to ani nebolelo !!
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

To ze nejaki cigani kradli v hypermarkete sa teraz stane stredobodom pozornosti, vsetci by ste ich minimalne zmlatili, ale to ze kazdeho z nas okradaju ludia v oblekoch a kravatach so vzdelanim a riadnymi zakladmi o enomrne baliky, to vas nesere, cumite nanich kazdy den v telke, potom ich volite a este zastavate ich politiku no ale co dalej? podnikatelia nekradnu? ani SBSkari ani zamestanci Kauflandu? realita je vsak zcela ina, ale to ze nejaki 8-10 rocni cigani si isli nakradnut nieco do ust vas vystve do vojny :!: .

O rozume tych straznikov taktiez musim pochybit lebo natocit takuto ptakovinu a odoslat na internet je ozaj retardacia.
A to ze ich nechali naj prefackaju sami seba podla mna obstali este velmi dobre, brat mal poticku s SBSkou(taktiez Kaufland)a myslim ze obstal daleko horsie jak tie 3 decka.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Sheep napísal:To ze nejaki cigani kradli v hypermarkete sa teraz stane stredobodom pozornosti, vsetci by ste ich minimalne zmlatili, ale to ze kazdeho z nas okradaju ludia v oblekoch a kravatach so vzdelanim a riadnymi zakladmi o enomrne baliky, to vas nesere, cumite nanich kazdy den v telke, potom ich volite a este zastavate ich politiku no ale co dalej?
kto vravi ze ich politiku zastava....a k voleniu, tu neni koho volit len mensie zlo :wink:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sheep : kto hovori ze ak by som aml moznost neprefackal by som vaacsinu politikov ? by som ich asi 50 prinajmensom postavil do kruhu a nech sa fackuju ,ty jeho,naspat,daj tretiemu .. :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mám ten istý názor čo Digital
načo tam chodia kradnúť..veď ten sbskar sa ich ani nedotkol trošku sa navzájom prefackali a je im dobre :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ja by som im sam ponakladal sa divim že sa sbskar udržal :D
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

to video je jedno z naj co som videl toho roku, davno som sa tak dobre nenasmial :lol: a ku koncu si to vyslovenie ti smudlovia uzivali, normalne vyrobna linka na facky :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tak ja s tym vobec nesuhlasim :roll: Ty debilny ochrankari to robit vobec nemali. Za to, ze su to romovia? Vobec nie, stavim sa ze bielim detom by asi toto nespravili ,a keby ja som sa stretol s takym ochrankarom a povedal by mi ze mam udriet svojho kamrata tak to nespravim a vazne by som uvazoval ,ze buchnem toho debila. A ked sa nemylim tak ty ochrankari boli prepusteny a neviem ci im nehrozil aj trest za mrezami ,ale niesom si isty. JEdnoznacne by mali byt potrestany. Tiez som sa stretol s debilnymi ochrankarmi v Tescu, kde nas mali ocividne na muske a stale si musel nieco dokazovat, a kolk okrat sme sli s kamaratom z Tesca tolk okrat nas zastavil, atd. Napr. som si bol kupit sprej-antiperspirant, a ked som si ho kupoval tak som chcel vediet ako pachne ved to je jasne, tak som si skusal spreje a debil prisiel a dobre ze nechcel odo mna peniaze za nove spreje :roll: , cista debilita, a nestalo sa to len raz. :roll: A to som v zivote nekradol a ani nekradnem :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Lub0$ napísal:Tak ja s tym vobec nesuhlasim :roll: Ty debilny ochrankari to robit vobec nemali. Za to, ze su to romovia? Vobec nie, stavim sa ze bielim detom by asi toto nespravili ,a keby ja som sa stretol s takym ochrankarom a povedal by mi ze mam udriet svojho kamrata tak to nespravim a vazne by som uvazoval ,ze buchnem toho debila. A ked sa nemylim tak ty ochrankari boli prepusteny a neviem ci im nehrozil aj trest za mrezami ,ale niesom si isty. JEdnoznacne by mali byt potrestany. Tiez som sa stretol s debilnymi ochrankarmi v Tescu, kde nas mali ocividne na muske a stale si musel nieco dokazovat, a kolk okrat sme sli s kamaratom z Tesca tolk okrat nas zastavil, atd. Napr. som si bol kupit sprej-antiperspirant, a ked som si ho kupoval tak som chcel vediet ako pachne ved to je jasne, tak som si skusal spreje a debil prisiel a dobre ze nechcel odo mna peniaze za nove spreje :roll: , cista debilita, a nestalo sa to len raz. :roll: A to som v zivote nekradol a ani nekradnem :wink:
mi ukaz jedine biele decko co kazdy den dva razi kradne v kauflande, ja tu zijem skoro medzi nimi a viem ako to chodi aki su to degeni a co v kauflande robia.. do kauflandu sa take male biele deti ani neodvazia prist koli nim :D:D taze tak
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Lub0$ napísal:...
No, mozno mas taky zujimavy vzhlad, ze tych sbskarov pritahujes :D

Bratranec robi v Tescu na kamerach a robil aj na stojke.By ste sa cudovali, ako sa k SBSkarom spravaju niektori zadrzani. Vyhrazky, slovne aj fyzicke utoky... A ze je to zle, ze sa ti mali fackovali? A kto im da aky trest?! Aspon si to mozno zapamataju a budu sa kradezi stranit... aj ked o tom pochybujem. tu nejde o to, ze to boli romovia. V niektorych krajinach su za kradeze uplne ine tresty. videl som video, kde malemu chlapcovi presli autom po ruke za to, ze ukradol chleba. Ano, je to krute, nezastavam to. Ale to su veci, ktore ludi dostatocne odradia od takychto veci. A nie to, ze ked nieco ukradne, tak na neho urobia bu-bu-bu a poslu ho domov.
p4ra na prvej strane napísal:Nesuhlasim s fackanim, ale s tym, co napisal Tomasito. Predviest rovno rodicom, popripade si tie deti nechat v nakupnom centre a zavolat rodicom tam. Clovek, ktory im toto prikazal a natocil musi byt riadne je*** a mat nejaku divnu uchylku.
A co myslis, ze co by im ich rodicia spravili? Pokial sa bavime stale o tychto malych... Ono to je vacsinou tak, ze rodicia posielaju malych, nech nieco nakradnu, pretoze su maloleti... Ked som bol v prvych rocnikoch na zakladke, tak som tiez kradol v obchode a chytili ma. Odviedli ma domov, povedali otcovi co a ako a ked sa za nimi zavreli dvere, tak mi takuuuuu prid*bal, ze viac som na kradez ani nepomyslel... Vazne pochybujem, ze by tyto krpci pochodili tak isto.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Skenner neboj aj biely kradnu, ale uz tu smria rastisticke nazory. Nikdy sa taketo vecy neriesia tymto, ked tak tak mu dam pokutu, ved sa pozri ako su obleceny, keby dali kazdemu pokutu po 2000sk tak nedostane za 2 tyzdne jest. :roll: A som si isty toho ze keby prichytili biele deck otak toto sa nestane. :wink:

To Grosay, no ver mi, ze keby mne spravili toto ochrankari, zeby ma nutili dat facku svojmu kamaratovi, tak nedostane ju moj kamarat ale ten SBSkar :roll:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ver tomu, ze aj bieli zlodeji to nemaju lahke. A co sa tyka reakcie na moj prispevok, tak ja som nepisal nic o tom, ze by ta na nieco nutili. proste som pisal, ze sa im mozno pacis a preto ta stale kontroluju :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Podľa mňa veľmi kreatívny a neškodný postup ako riešiť takúto situáciu, kedže málanie rúk už nie je in... Keď SBSkárí tak reagovali tak už asi mali dôvod. Ja mám podobnú skúsenosť, keď som mal 10-11 rokov tak sme v dvoma kamarátmi v Tescu ukradli pár cukríkov (takých tých čo sa predávajú na gramáž) a samozrejme nás chytili zobrali dozadu a my sme boli totálne posraní už len keď do nás nakričali a postrašili nás a verím že už by nikto z náš nič také nespravil... Ale dotyční asi nemali prvý prúser a verím že fráza: ´Zavolám rodičom´ by bola hovno platná :roll:
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

http://www.snv.sk/index.php?videoID=080124-1

tu je to video...
takze ciganka moze nadavat SBSskarom do bu*zerantov, a brani sa tym ze oni len zuvacky ukradli....
Ty kokos to je fakt sila....
Podla mna postopovali spravne, tie male cigancata, si to isto zapametaju, a hruba sila to nebola kedze sa fackovali sami...
Akurat ze to nemuseli nahravat na telefon, nebolo by z toho take halo....
Je to ale spatne ze 9 rocny fagan ide kradnut do kauflandu a nic mu za to nemozu spravit, dohovori mu a mlady to za 15 minut spravi zase....

Mali zavriet staru za spatnu vychovu a za nadavky na ludi ktory pracuju a ne jak ona sedi a berie pridavky podporu a pod....
Napísať odpoveď