Reinstal windowsu

Informácie o software, ankety...
kubo1004
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Reinstal windowsu

Príspevok od používateľa kubo1004 »

prosim vas viem niekto poradit???
reinstaloval som windows xp a z nicoho nic sa mi restartol pc...ked chcem nabootovat cd tak mi vypise:Error loading operating system...to bude aasi tym ze som formatoval disk...chcem sa spytat ci sa da este windows preinstalovat alebo mam pc poslat do servisu???za odpoved dakujem...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ked si bootoval to CD tak si to CD nebootoval pretoze bootoval HDD...
preinstaluj windows...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

nedavno vyhodilo takuto hlasku aj mne...skusal som tam davat Linux a nejako zle som naformatoval particie alebo uz neviem co som pokazil...

najskor som nevedel, ze co sa deje, ale potom som siel do BIOS-u a zmenil som poradie zariadeni, z ktorych sa ma bootovat operacny system - na prve miesto som dal CD-rom a po restarte mi vyhodilo tu klasicku hlasku, ze ak chcem bootovat z mechniky mam stlacit lubovolny klaves a uz stacilo len nainstalovat win a odvtedy pekne slape...vyskusaj - snad ti to pomoze :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Reinstal windowsu

Príspevok od používateľa Suffel »

kubo1004 napísal:prosim vas viem niekto poradit???
reinstaloval som windows xp a z nicoho nic sa mi restartol pc...ked chcem nabootovat cd tak mi vypise:Error loading operating system...to bude aasi tym ze som formatoval disk...chcem sa spytat ci sa da este windows preinstalovat alebo mam pc poslat do servisu???za odpoved dakujem...
Presne tak mas to zle nastavene lebo ti bootuje HDD a nie CD-Rom len behni do biosu a prve zmen na CD-ROM a druhe daj HDD,, dufam ze ti to uz pojde :)
Napísať odpoveď