nj, dailyclicks.biz vynulovali ucty, lebo paypal zacal zasahovat proti klikackam a zmrazli im vsetky ucty. jedna z mala klikaciek co nema problemy s paypalom je prave bux.to, moja oblubena
jj Tomika ma pravdu, sedlaci z PayPalu sa chceli nabalit, no co uz, admin DailyClicks dnes vratil ludom PREMIUMy a postupne bude vracat peniaze na ucet podla reffklikov a klikov...
inak toto je tema o bux.to a tak preco tu kazdy pise o dailyclicks? je pravda ze aj to je dobre ale to co spravil admin ma fakt dostalo! vynulovanie vsetkych uctov je fakt svinstvo
ano je to tema bux.to ale pytal som sa aj na ine klikacky takze je to v pohode . Mna tiez nasralo ze mi vynulovali ucet , a BUX neviem ako vam ale dnes ked kliknem na Surf Ads tak mi len vyhodi chybu Service Temporarily Unavailable a hodi ma to naspat , dufam ze to skoro spravia , robi to aj vam ?
to teda ano , asi to robi kazdemu ale mohli aspon napisat preco , na fore sa to mozno riesi ale nemam cas tam chodit .
Ak to dneska nespravia tak som prerobil vyse 2 dolare ale sak co uz
cafte no ja som vcera rozbehol .. ale frcim na tom autoclickeri ... aj co uz mam 8smych referalov tak som im tiez nakazal ten autoclicker tak za 10 dni dam poslat som zvedaf co z toho bude
Vypadok bol koli tomu, ze prechadzali na novy server, ktory je viditelne rychlejsi. K problem s PP, neviem ci a ako to mohli mat vybavene vopred, tomu neverim. Iste je len to, ze aj bux.to uz ponuka vyplacanie na AlertPay.
no newem ja to pouzivam asi 10 dni a na bux.to mam 8 $ a bux3.com mam 6 $ ... ale teras neviem kde si to mam previest na paypal ??? lebo nebol by som rad keby mi zmrazili ucet ... KDE SI TO MAM PREVIEST ?
lukas342 napísal:mozem sa prosim vas spytat ako si na dailyclicks kupim tich referralov? pls poradte
pojdes do members->purchase refs-> a mozes kupovat
teraz tam vsak nie je ziadna sada refferalov, su vypredane a este sa aj neda kupovat cez paypal, iba cez dalsie 4 e-banky
chcem sa opytat, ze ci vam uz niekomu na Dailycliks dali peniaze naspat, lebo mne este zatial nie a chcem sa opytat ze co je to ten your upline ja tam mam ze richtmartin