Najkrajší zvuk
Mne sa velmi paci vzdychanie mojej milej,ale celkovo ked tak holka pekne vzdycha pri sexe,tak jemne nezne....
Paci sa mi zvuk basakov,ked to tak pekne duni ale nie zas nahlas,
a velmi sa mi paci aj zvuk auta ked ma velky objem velky vykon a sportovy vyfuk,ktory spravy taky hlboky basovy bublajuci spev na volnobehu a pri pohynani sa,aj ked policjatom sa ten zvuk velmi nepaci
Paci sa mi zvuk basakov,ked to tak pekne duni ale nie zas nahlas,
a velmi sa mi paci aj zvuk auta ked ma velky objem velky vykon a sportovy vyfuk,ktory spravy taky hlboky basovy bublajuci spev na volnobehu a pri pohynani sa,aj ked policjatom sa ten zvuk velmi nepaci
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ked si to rozdavam s priatelkou, a ked je poriadne vlhka a pocut to pri prirazani, to je vyborny zvuk, lebo viem, ze si to uziva. Puritani, poje**** sa dopredu hovorim.
Dobry zvuk je pocut veci od DJ Wich-a. Potom je to sum mora v noci, ked som doma v HR. Dalej asi smiech mojho brata, mojej priatelky. A dobre vyznie, ked pocujes od rodicov: Sme na teba hrdi.
Dobry zvuk je pocut veci od DJ Wich-a. Potom je to sum mora v noci, ked som doma v HR. Dalej asi smiech mojho brata, mojej priatelky. A dobre vyznie, ked pocujes od rodicov: Sme na teba hrdi.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: