Pretaktovanie hd2900pro na viste 32bit

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
spect
Expert
Expert

Pretaktovanie hd2900pro na viste 32bit

Príspevok od používateľa spect »

zdraviim. no mam taky problem, ze mi nejde pretaktovat grafika na viste 32bit. Instaloval som vistu len pred nedavnom. Predtym som mal kartu pretaktovanu cez ati tool. Teraz mi tento program nechce zmenit frekvencie a ani ziadny iny (rivatuner, ati tray tools). Instaloval som driver normalne z cdcka .. 7.9 catalyst.................Neviem ani presne ake frekvencie teraz ma ta karta, bo everest ukazuje jak keby bola ece dokonca podtaktovana a rivatuner ukazoval normalneee zakladnee frekvencie. Nevie niekto poradit prosim?
spect
Expert
Expert

fakt nevi nikto pomoct? Ked pustam ati tool ... tak mi vzdy na zacatku vypise info: Premission was denied when trying to access the Kernel Mode Driver. This driver is used for communication witch your driver.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomasmate »

odinstaluj ovladace a stiahni catalyst 8.1
spect
Expert
Expert

mam ich .. inak tento problem som uz vyriesil aj sam. ziaden z tych spominanych programov nefunguje, teda aspon mne na viste 32bit. stahol som si amdgpuclocktool a s nim to bez problemov ide. taky maly hacik bol v tom, ze bolo treba kliknut na zastupcu pravym a vybrat "pustit ako spravca" ... ak to niekomu pomoze :wink:
Napísať odpoveď