Parndorf
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nakupna akcia stastlivo za nami...
ano, kartou sa platit da (klasickou bankomatovou), a chcu len podpis... doteraz tomu akosi nechapem, ale je to tak!
co sa obchodov tyka, povedala by som, ze vacsina znaciek je pre "hornych desattisic", ako sa tomu kedysi hovorievalo. ale take obchody ako nike, adidas, puma, st.oliver boli narvane do posledneho kuta.
a vyber tiez nic moc. teda aspon mne sa zdalo preriedene az moc. (mozno preto, ze vcera koncil zimny vypredaj).
ano, kartou sa platit da (klasickou bankomatovou), a chcu len podpis... doteraz tomu akosi nechapem, ale je to tak!
co sa obchodov tyka, povedala by som, ze vacsina znaciek je pre "hornych desattisic", ako sa tomu kedysi hovorievalo. ale take obchody ako nike, adidas, puma, st.oliver boli narvane do posledneho kuta.
-
Tomasko
Guru wannabe
ono mama si kupila sveter polo ralph raulen (neviem presne ako sa to pise) za +- 2000 a v ba som ho videl za 5600monkey2 napísal:nakupna akcia stastlivo za nami...
ano, kartou sa platit da (klasickou bankomatovou), a chcu len podpis... doteraz tomu akosi nechapem, ale je to tak!![]()
co sa obchodov tyka, povedala by som, ze vacsina znaciek je pre "hornych desattisic", ako sa tomu kedysi hovorievalo. ale take obchody ako nike, adidas, puma, st.oliver boli narvane do posledneho kuta.a vyber tiez nic moc. teda aspon mne sa zdalo preriedene az moc. (mozno preto, ze vcera koncil zimny vypredaj).
tak vies ako nemozes porovnavat v BA v obchodnych centrach je vsetko neskutocne predrazene este ze mam v USA rodinu a podobne veci im poslem co potrebujem a poslu mi to..........na slovensku sa neoplati kupovat nic z tychto znaciek v zahranici mas za tu cenu minimalne 2-3 veci a viem co hovorim nakupujem tieto veci uz nejaky ten rokTomasko napísal:ono mama si kupila sveter polo ralph raulen (neviem presne ako sa to pise) za +- 2000 a v ba som ho videl za 5600
oplati sa ist vo februári do Parndorfu?
Ahojte,
chcem isť na buduci vikend do Parndorfu, nebol tam teraz niekedy niekto? Neviete či sú tam dáke dobré zľavy? Keď ideme na aute to si musime aj ďialičnú známku kupit? alebo ked ideme do mimo uzemia SR na to tiež treba nejaku znamku či? poraďte bo ja sa v tom moc nevyznam:(
Diky moc Very Happy
chcem isť na buduci vikend do Parndorfu, nebol tam teraz niekedy niekto? Neviete či sú tam dáke dobré zľavy? Keď ideme na aute to si musime aj ďialičnú známku kupit? alebo ked ideme do mimo uzemia SR na to tiež treba nejaku znamku či? poraďte bo ja sa v tom moc nevyznam:(
Diky moc Very Happy
-
Tomasko
Guru wannabe
tych lepsich znaciek, daj znacky, ktore chces...rocky72 napísal:Caute mozete sem napisat nejaky obchod kde by som zohnal veci Dolce & Gabbana ...najlepsie na Slovensku a kamennu predajnu ...alebo aj Cesku ci Rakusku to je jedno.....a inak hodte sem aj nejake nakupne centra alebo obchody napr:v Cesku,Rakusku kde by sa dali zohnat veci tych lepsich znaciek ..dik
-
rockonhustla
Light Star
rocky72 napísal:Hugo Boss,Dolce,Armani,Lacoste,Hilfiger,Abercrombie & Fitch ... ja viem ze sa daju zohnat vacsinou aj v pandorfe ale chcem vediet este o nejakych centrach lebo mimo slovenska moc toho nepoznam.... a preto pisem aby ste hodili link na nejake nakupne centra ak poznate
Kód: Vybrať všetko
http://outlet.xinfo.cz/Kód: Vybrať všetko
http://www.freeport.cz/Neviete ci sa daju v parndorfe kupit hodinky Festina?