Najlepsia hra
-
Motion Blur
Zablokovaný
F.E.A.R.
F.E.A.R. Extraction Point
F.E.A.R. Perseus Mandate
F.E.A.R. Project Origin
ja som do F.E.A.R.-u blazon (neviem ako niekto moze hovorit ze je to hororova hra.Nikdy som sa pri tom nezlakol.A ked uz tak tak to nebolo pri hororovych scenach alebo pri duchoch ale ked odrazu s poza rohu vyskoci nepriatel.Ale uz ani toho sa nezlaknem lebo F.E.A.R. 1 poznam celu naspamet.)
A FlatOut 1,2 tiez neni zle
F.E.A.R. Perseus Mandate
F.E.A.R. Project Origin
ja som do F.E.A.R.-u blazon (neviem ako niekto moze hovorit ze je to hororova hra.Nikdy som sa pri tom nezlakol.A ked uz tak tak to nebolo pri hororovych scenach alebo pri duchoch ale ked odrazu s poza rohu vyskoci nepriatel.Ale uz ani toho sa nezlaknem lebo F.E.A.R. 1 poznam celu naspamet.)
-
lekoklatik
VIP
Pockaj pockaj.Motion Blur napísal:F.E.A.R.
F.E.A.R. Perseus Mandate
F.E.A.R. Project Origin
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/post783449.html#783449F.E.A.R. Extraction Point
F.E.A.R. Perseus Mandate
F.E.A.R. Project Origin
by si si rad v tvojom dospelackom zivote zahral?
Mas rad hru ktoru si este nehral? Som zvedavy co povies na koniec F.E.A.R. Extraction Point ale mne sa velmy pacil. Bolo to nieco ine..
Ked si zahras napis ako sa ti pacilo.
btw nieje dolezite ci sa zlaknes ducha alebo nepriatela ktory na teba vyskoci spoza rohu. Strach je strach. Mna FEAR tiez par krat vystrasil a nepovazujem ju za hororovu hru mno a ani som ju nemusel prejst tolko krat aby som sa na vystrasujuce sceny pripravil.
-
lekoklatik
VIP
-
Sokolik969
Medium Expert