Takze nasiel som novu metodu stahovania. je to stranka www.rapidzasms.cz
takze staci sa tam zaregistrovat potom budete mat startovnych 50 mb. ak vam dojdu mozete si prostrednictvom sms kupit dalsi kredit o velkosti 2,5 Gb
za 47 sk tak podla mna sa to oplati viac ako si kupovat ucet ak mate podobny nazor skuste to
ok to je pravda niekto stianhe ale ak niekto nie a potrebuje to na stiahnuti iba jedneho suboru tak si to zaplati a ma ja nikomu nehovorim ze ked kazdy den vela stahuje naj si to berie ale ak toho vela nestahujes ako ja iba raz za cas tak za tych 50 sk sa to oplati
Lub0$ napísal:no prave, ze tych 2500mb stiahnes za jeden den
2,5GB das dole za par hodin aj s 1,5mbps ADSL. Ludia co maju fibernet alebo chello a podobne pripojenia (o intrakoch nehovorim...) vycucnu za par hodin kludne aj tych 25GB. Takze wake up, doba dialupu nenavratne skoncila.
// Edit: Sory, zle som precital. Post uz nemozem zmazat, tak ho necham v neupravenej forme.
Filipito napísal:Takze nasiel som novu metodu stahovania. je to stranka www.rapidzasms.cz
takze staci sa tam zaregistrovat potom budete mat startovnych 50 mb. ak vam dojdu mozete si prostrednictvom sms kupit dalsi kredit o velkosti 2,5 Gb
za 47 sk tak podla mna sa to oplati viac ako si kupovat ucet ak mate podobny nazor skuste to
hmm 47Sk za 2.5Gb ? tzn ked si chcem sosnut kvalitny filmik (8-9GB) tak mam platit 3-4x tzn nejakych 150Sk?? radsej kupim premiumko omg takto okradat ludi
vendo napísal:hmm 47Sk za 2.5Gb ? tzn ked si chcem sosnut kvalitny filmik (8-9GB) tak mam platit 3-4x tzn nejakych 150Sk?? radsej kupim premiumko omg takto okradat ludi
ja to beriem tak, si u nejakej priatelky (TO JE LEN PRIKLAD) a chcete si kuknit nejaky film... nemas rapid konto a takto na rychlo zhanat? nie, posles sms, za sice 47 sk, ale stiahnes si ten film za pol hodku a potom pozries a mas este volne mb...
2Pacaveli napísal:ja to beriem tak, si u nejakej priatelky (TO JE LEN PRIKLAD) a chcete si kuknit nejaky film... nemas rapid konto a takto na rychlo zhanat? nie, posles sms, za sice 47 sk, ale stiahnes si ten film za pol hodku a potom pozries a mas este volne mb...
no da sa aj tak
btw uz ti to ide?
//no to ma mrzi skus poslat z debila alebo pomaranca ja mam pomaranca a mne to ide
T-mobile to podporuje... mimochodom aky pouzivate na tieto linky download manager? ked mi totiz padne pripojenie na FF mi je prd platne ze mam stiahnutych 98% ale ide odznova.
//nieco take co by mi to tahalo rad radom, aby som pri tom nemusel sediet..
no vyskusal som to a je to skvele ...pre mna, ako obcasneho rapidackeho downloadera je to idealne ...premium by som vdaka mojmu obmedzenemu netu nevyuzil a toto funguje spolahlivo...aj rychlost je dobra