5.1 repro + notebook

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pesinko2468
Expert
Expert

5.1 repro + notebook

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

Cawte mam velky problem. Kupil som si 5.1 repro (Logitech X-530) a chcel som to k notebooku. Lenze (predtym som to nevedel, 5.1 som nikdy nemal) mam tu 3 kable (sub, satelity, centr. satelit) a na notebooku mam len 2 pripojky a urcite ani 5.1 zvukovku nie (ale aspon nejaku 4-kanalovu tam mam ak taka existuje, ked mam 2 pripojky a nie 1)...ale o to by neslo, bez toho super-priestoroveho zvuku by som sa obisiel. Poradte pls nejake naj riesenie ako by som toto vyriesil aby mi isli vsetky repro. Dalej mi tie repraky obcas puknu (nasere, obcas fest silno)...je to urcite tym ze nemam 5.1 zvukovku (skoro urcite). Je zase pravda, ze Logitech X-540 maju uz tu technologiu Matrix kt. umoznuje 3D zvuk aj so stereofonnym zdrojom (ci ako sa to vola...), len v tomto je tiez hacik, uz mam kupene X-530 a vymenit + doplatit za X-540 sa to vraj neda... Thx za rady :smt115
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

2 rozdvojky.Do jednej pichnes druhu a kable napichas dnu.Plus rozdovjku do notebooku.Momentalne tak ficim.Vraj mozes pretazit vystup a dosrat ho ale kto vie.Ficim tak uz polroka a nic.A keby daco zaruka :)
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Dieg0-Problem je ,ze takymyo paralelnym spajanim zdeformujes signal-teda samotny zvuk..

pesinko2468-Na stranke vyrobcu pisu,ze tvoj audio system,je kompaktibilny z MP3,CD-prehravacom.To znamena,ze tam musis mat STEREO vstup.Najcastejsie sa pouzivaju na tieto vstupy KONEKTORY CINCH.Taketo nieco hladaj na svojom audiosysteme.

Nasledne kupis TENTO KABEL,ktorym notebook a audiosystem prepojis.
Dalej mi tie repraky obcas puknu (nasere, obcas fest silno)...je to urcite tym ze nemam 5.1 zvukovku (skoro urcite)
To urcite nebude tym,ze nemas zvukovku 5.1.To bude pravdepodobne tym,ze na zasuvkovom obvode,z ktoreho napajas audiosystem,je napojeny spotrebic ktory toto pukanie sposobuje(napr.zapinanie,vypinanie sa chladnicky).Skus napojit audio na inu zasuvku(inu fazu).
vojak OSSR
Novice
Novice

michal

Príspevok od používateľa vojak OSSR »

reagujem na Dieg0. prosim vas aké maju byt tie 2 rozdvojky ?( ako sa volaju ,nazov,daco viac pre laika) dalej ta rozdvojka do notebooku co to je a kde to zhanat? prosim pekne pre laika.napiste mi na :[email protected] dakujem vsetkým co poradia .mam ties 5.1 a notebook ace aspite 5920G .NEVIEM CO DALEJ. MOJ MAIL:[email protected]
vojak OSSR
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vojak OSSR »

prosim .cakam na odpoved tu .alebo na moj email. vidim ze st online prihlasený .poradte prosím pekne
Napísať odpoveď