jezisi mne to registrovanie trvalo asi pol minuty...co ta to zabije ci co?JV napísal:skvele teraz sa mi tam kvoli tomu chce registrovat
I am Legend
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
bude pokracovanie ?
csfd.czJeden ze základních zákonů hollywoodského byznysu nařizuje, že jakmile nějaký film během dvou týdnů od svého uvedení vydělá celosvětově 340 miliónů dolarů, je namístě začít trousit zprávy o pokračování. Není tomu jinak ani u momentálně nejúspěšnějšího filmu v amerických a vlastně i „zámořských“ kinech. Studio Warner Bros. už hledá způsob, jak navázat na Francisem Lawrencem režírovaný a Willem Smithem „ohvězdněný“ trhák Já, legenda. Dokonce prý už k tomu získalo i požehnání od autora předlohy Richarda Mathesona (letos oslaví 82 let, jeho knížka vyšla v roce 1954), který bez cavyků podepsal (určitě mastnou sumičkou opatřenou) smlouvu, v níž dává svolení pokračovat v příběhu.
-
hojko
Site Admin
Trapnost, inak ako tymto slovom tento film opisat neviem. Na filme s hodnotenim 8+ (aktualne uz len 7.4) som ocakaval nieco co dokaze divaka priputat k stolicke, lenze ja som sa na stolicke len krutil, pozeral na na stenu, na krinu, na mysku, na ponozky, len nie na monitor. Prvu polhodinu sa obsolutne nic neudialo, vobec nic, potom pribehla jedna priserka a to sa ku koncu este s par priserkami zopakovali, dejovo neskutocne chabe, odpad. Kvoli W.S. to na IMDB ohodnotim aspon na tie tri body, viac sa mi neda.
Nedokazem pochopit a zrejme ani nepochopim co ludia na tomto filme videli. Ja som o s tazkostami dopozeral na 2x a normalne lutujem ten cas, mohol som kludne pozriet nieco ine.
Nedokazem pochopit a zrejme ani nepochopim co ludia na tomto filme videli. Ja som o s tazkostami dopozeral na 2x a normalne lutujem ten cas, mohol som kludne pozriet nieco ine.
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
asi preto, že ako Willov pes boli imunne voči infekcii prenašanej vzduchom..masino napísal:je to velmi dobry film. zombikoch asi najlepsi
ale je tam dost nezmyselnych veci... napriklad hned na zaciatku
preco nie su nakazene tie stada zvierat ktore tam Will nahana?
je ich tam aj ovela viac, ale toto je len jedna z nich
//btw: co tu kazdy toci o zombikoch? ved omg to niesu zombici..
-
axxis
Addict
Vsetci hovorili ake je to uzasne dielo tak som sa rozhodol si to kunknut. Bol to celkom vazny krok, lebo film, ktory som videl naposledy boli transformeri este v lete
a teda musim uznat, ze sa mi to ani za zbla neoplatilo. Uuuuuuplna vtakovina to je. Nuda, nuda a nuda. Nic sa tam nedeje...a ked sa uz aj diat zacne tak je to uplne infantilne: chlapik vymysli liek na zombie-chorobu, stretne zensku (vdaka bohu, ze tam nebola love story), obetuje sa a zenska dojde do poslednej ludskej pevnosti
pribeh ako bic.
Za skvely herecky vykon by som tomu dal 2/10 (pri dobrej voli 3)
a teda musim uznat, ze sa mi to ani za zbla neoplatilo. Uuuuuuplna vtakovina to je. Nuda, nuda a nuda. Nic sa tam nedeje...a ked sa uz aj diat zacne tak je to uplne infantilne: chlapik vymysli liek na zombie-chorobu, stretne zensku (vdaka bohu, ze tam nebola love story), obetuje sa a zenska dojde do poslednej ludskej pevnosti
Za skvely herecky vykon by som tomu dal 2/10 (pri dobrej voli 3)