auto. prihlasovanie vo win XP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

auto. prihlasovanie vo win XP

Príspevok od používateľa cORP. »

Prosim vas ludia neviete niekto ako spravim nasledujuci problem ? nainstaloval som si windows xp ale uz nejaku upravenu verziu no a po nainstalovani vsetko slape tak ako ma az na to ze ma vzdy pri starte windowsu defauldne automaticky prihlasuje ako administrator no a ja by som chcel aby to nechalo tu uvodnu obrazovku z vyberom pouzivatelov ako napriklad brat moj profil a zvlast admin da sa to nejako spatne spravit ci musim znove reinstal ? :( dakujem
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

mas spravenych viac profilov alebo len jeden?
lebo ak mas len jeden tak je jasne preco ti ta prihlasovacia obrazovka nenaskoci...

ak mas viac a aj tak ti to robi, tak skus zaheslovat ten ucet, ktory ti nabehne defaultne...potom by sa to malo zastavovat na tej uvodnej obrazovke...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

konyk87 napísal:mas spravenych viac profilov alebo len jeden?
lebo ak mas len jeden tak je jasne preco ti ta prihlasovacia obrazovka nenaskoci...

ak mas viac a aj tak ti to robi, tak skus zaheslovat ten ucet, ktory ti nabehne defaultne...potom by sa to malo zastavovat na tej uvodnej obrazovke...
ja sa v pc vyznam neboj sa kebyze je to take lahke ani by som sem nedaval post ale problem je v tom ze zaheslovane mam aj tak prihlasi ako admin :D a mam viac profilov neboj ale dik za ochotu
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ja som o tebe vobec nepochyboval :) napadli ma tieto 2 mozne riesenia, ale ked hovoris, ze to tak mas aj tak to nejde tak potom este ma napadaju dalsie 2, ktore si pravdepodobne tiez uz skusal..

mas nastaveny rezim dlhodobeho spanku (hibernate) - z toho ked sa prebera tak nepyta heslo a automaticky prihlasi toho, kto bol naposledy...ale o tejto moznosti dost pochybujem...

daj si v Ovladacom paneli Pouzivatelske konta a tam je moznost, ze zmenit sposob akym sa prihlasuju a odhlasuju uzivatelia...zaskrtnes si "Pouzit uvitaciu obrazovku" (alebo tak nejak) a ak ti to ani tak nepojde tak neviem..

popripade zmaz adminov ucet (samozrejme potom ako pridelis prava niekomu inemu) a daj ho nanovo...alebo ho premenuj inak ak sa vola "admin"

viac moznosti ma uz vazne nenapada...potom uz len metoda Monte Carlo - skusaj co sa da :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

konyk87 napísal:ja som o tebe vobec nepochyboval :) napadli ma tieto 2 mozne riesenia, ale ked hovoris, ze to tak mas aj tak to nejde tak potom este ma napadaju dalsie 2, ktore si pravdepodobne tiez uz skusal..

mas nastaveny rezim dlhodobeho spanku (hibernate) - z toho ked sa prebera tak nepyta heslo a automaticky prihlasi toho, kto bol naposledy...ale o tejto moznosti dost pochybujem...

daj si v Ovladacom paneli Pouzivatelske konta a tam je moznost, ze zmenit sposob akym sa prihlasuju a odhlasuju uzivatelia...zaskrtnes si "Pouzit uvitaciu obrazovku" (alebo tak nejak) a ak ti to ani tak nepojde tak neviem..

popripade zmaz adminov ucet (samozrejme potom ako pridelis prava niekomu inemu) a daj ho nanovo...alebo ho premenuj inak ak sa vola "admin"

viac moznosti ma uz vazne nenapada...potom uz len metoda Monte Carlo - skusaj co sa da :D
poviem ti takto :D
vsetko co si napisal som skusil ale smola ucet admin sa odstranit neda to je za prve a neviem neviem ako dalej :D
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

skus prestudovat toto. mne to pomohlo. aj ked sa tam riesilo nie presne to iste... ale velmi podobne. ja som tam tu obrazovku nechcel. hadam pomoze ;)

http://www.hojko.com/windows-prihlaseni ... rihlasenie
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Skolacik napísal:skus prestudovat toto. mne to pomohlo. aj ked sa tam riesilo nie presne to iste... ale velmi podobne. ja som tam tu obrazovku nechcel. hadam pomoze ;)

http://www.hojko.com/windows-prihlaseni ... rihlasenie
dik moc pozrem to za ochotu k+
Napísať odpoveď