Kupil som dnes tu na fore od jacoolba display na k750i, ale ked zapnem fon iba svieti na bilo ,po telefone mozem normalne chodit akurat je biely display ? okaslal ma predavajuci alebo co ?
Joxxo napísal:Kupil som dnes tu na fore od jacoolba display na k750i, ale ked zapnem fon iba svieti na bilo ,po telefone mozem normalne chodit akurat je biely display ? okaslal ma predavajuci alebo co ?
nho ja som tol mal na SAMSUNG-u D600 ked sa mi pokazil displej ale ne konkretne cely ale nejaka folia nevem presne ako sa to vola vymena ma stala nejak 5kil uz nevem presne...
Joxxo napísal:a nevies co presne ti tam opravovali ?
Neviem ako je to u SE ale ked je u nokii bieli display tak sa display automaticky meni, chaby displaya ... meni sa to aj na zaruku, takze ked ho mas v zaruke tak sup do servisu
Joxxo napísal:Myslis flex kabel ? ten by mal byt v poriadku lebo ide aj krytka fotaku aj vsetko ... a dysplej nevidim dovod menit ked je novy
nho neviem presne ako je to u SE ale ked som mal ja ako som uz spominal SAMSUNG D600 tak sa mi z jedneho dna na druhy nerozsietil dislplej uplne. Myslim tym zapol som mobil vsetko som vedel robyt ale videl som len bieli displej podla mna mas aj ty tu chybu s tou flex foliou co je pod displejom preto netrebalo menit cely displej iba tu foliu a vyslo ma to cca ako som uz hovoril cca 600sk.........