Odstavenie integrovanej zvukovej karty
-
ABRAMS
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Odstavenie integrovanej zvukovej karty
Zdravím.
Kúpil som si novú zvukovú kartu ale neviem ako mam vypnúť tú integrovanú a nainštalovať novú. Vedeli by ste mi poradiť? Vraj niekde v BIOSe ale ja netuším kde... Verziu BIOSu mám 2.58
Kúpil som si novú zvukovú kartu ale neviem ako mam vypnúť tú integrovanú a nainštalovať novú. Vedeli by ste mi poradiť? Vraj niekde v BIOSe ale ja netuším kde... Verziu BIOSu mám 2.58
V podstate je to tak. Ja mam v pocitaci dve zvukovky, starsiu PCI pouzivam cisto na skype. Dolezite je nastavit si vo windows sound mixeri predvolene karty a to je cele. Pokial ale kartu na doske vyuzivat nebudes, je lepsie ju vypnut - nebudu sa nacitavat jej ovladace, nebude sa overovat pri bootovani atd. Vypnut sa da, ako si uz napisal, v biose. Zial, verzia BOISu moc nenapovie. Lepsie by si urobil, keby si napisal presny model dosky. Inak v BIOSe je to nieco ako "Integrated Audio", "HD Audio" a podobne... a potrebujes tam namiesto Enabled dostat Disabled. Skus pohladat model dosky radsejGothaR napísal:No podla mna ju nemusis vypinat, len das novu, nainstaujes ovladace a potom vo windowse nastavis ktoru zvukovku ma pouzivat ako predvolenu.
-
nucli
Medium Expert
Mozno by bolo jednoduchsie zajst do spravcu zariadeni (Tento pocitac > vlastnosti > Hardware > Spravca zariadeni), tam najst tu integrovanu grafiku medzi Radicmi zvuku, videa a hier a tam das proste vypnut. kedykolvek sa potom bude dat zapnut rovnakym sposobom... 
/ ok, chalani ma predbehli, aj to je moznost s tym biosom...
/ ok, chalani ma predbehli, aj to je moznost s tym biosom...
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nemas nahodou zvukovu Creative Audigy SE ? Lebo na par forach som si cital ze ta zvukovka ma nejake problemy prave s touto hrouABRAMS napísal:No takže vyriešil som to... cez BIOS... Díky, všetkým...![]()
Mám už iba jednu chybku... A to keď zapnem nejakú hru cez net (napr. Counter Strike) musím najprv prenastaviť z 5+1 na 2 reproduktory pretože to seká a nejde zvuk. Nechápem prečo...
http://www.progamingshop.sk/sound-blast ... -2308.html