Kupa mobilneho telefonu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kupa mobilneho telefonu

Príspevok od používateľa Mrk »

prednedavnom mi sa mi pokazil mobil tak potrebujem nieco ineho...zial na novy momentalne peniaze nemam a rodicia mi nechcu prispiet tak som uvazoval o kupe pouzivaneho

mate niake skusenosti s kupou MT od neznamej osoby cez inzerat? uvazujem ze si kupim na niaky cas kym si budem moct zobrat dalsi akciovy telefon Nokiu N70, ake su tam caste chyby toho telefonu a naco by som si mal dat pozor? Napada ma este tak pri prevzati skusit ho zapnut, porovnat imei telefonu a zarucaku, skusit z neho volat

poprosil by som niake rady a pripadne tipy

diki :wink:

edit: este ma tak napada co si myslite o kupe mobilu bez zaruky? ale vraj komplet so vsetkym prislusenstvom, je mozne ze bol niako kradnuty? alebo proste len clovek mohol stratit zarucak atd? I ked takto to tu rozoberat nieje moc objektivne zalezi od predavajuceho :-) kazdy je iny...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hlavna rada nekupuj mobil cez postu jedine osobne ale tu na hojku by sa ti nemalo stat ze ti niekto posle tehlu
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

jasan osobne..na dobierku by som to urcite nebral :-)
Misqo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Misqo »

ja som uz mal z bazaru pouzity MT asi 5 krat,a vzdy to bolo nieco ine,no ja som N70ku mal,a bol som s nou velmy spkojny,ale zalezi aj od verzii softwaru a tak,a co sa tyka minulosti MT: kradnuty MT(ber prisl.) sa da bez problemov predat,len k nemu dokupia prisl. a krabica sa da zohnat.a ani nevies o nicom...a moze ti to byt aj jedno ze mas kradnuty MT,ved nik to nezisti... :lol:
Cyclone
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mobil

Príspevok od používateľa Cyclone »

Ja som si kupoval v októbri cez inzerat od typka NOKIU 6233...som sa s nim osobne stretol som vyskusal vsetko na tom telefone....a pohoda....davaj si pozor ci nebol zvlhnuty, abo nema zly software a ci ma zaruku a tak...nech neni kradnuty chapes :wink:
Napísať odpoveď