Laser mouse Logitech G9

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Laser mouse Logitech G9

Príspevok od používateľa Retne »

No chcel by som si na vianoce kupit tuto mysku, dasa povedat ze somm uz rozhodnuty, ze ju chcem ale chcem sa spytat ze ci neviete o lepsej ponukej ako ponuka na pixmania.sk kde by ma to vsetko stalo 2910 s DPH

Dalsia vec je ta ci ma niekto uz tu mys? ako je s nou spokojny?

A este jedna vec ohladom pixmanie, samotna mys u nich stoji 2 365 Sk, postovne stoji 298 Sk, ale je tam este jedna ciastka ktorej velmi nerozumiem a to je
Zmluva o bezpečnom nákupe - Myš G9 Laser Mouse
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

http://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&StiId=49819
Mne google vypľul toto - zdá sa mi to byť seriózne.
Téma o pixmanii je samotná TU :wink:
Retne
Darca
Darca

jin napísal:http://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&StiId=49819
Mne google vypľul toto - zdá sa mi to byť seriózne.
Téma o pixmanii je samotná TU :wink:
Ale toto nie je lacnejsie, pretoze postovne ked pripocitas tak ti da 2967 Sk co je o kusok viacej. A viem ze aj tam je tema ale ohladom pixmanie som si nebol len v jednej veci isty, prisom tuto temu som vytoril hlavne kvoli tej myske a jej cene.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Retne napísal:Ale toto nie je lacnejsie, pretoze postovne ked pripocitas tak ti da 2967 Sk co je o kusok viacej. A viem ze aj tam je tema ale ohladom pixmanie som si nebol len v jednej veci isty, prisom tuto temu som vytoril hlavne kvoli tej myske a jej cene.
Myslím, že tých 57SKK stojí za to, aby to nebolo z pixmanie :?
Retne
Darca
Darca

jin napísal:Myslím, že tých 57SKK stojí za to, aby to nebolo z pixmanie :?
Ja viem ta reklamacia, ale tak mne pride o v pondelok sestra domov na dva tyzdne a potom ide spat do fr. tak ona by to tam vybavila a ak by sa to talo po jej odchode, tak by som to zobral pri svojom odchode do Fr. ktory planujem v juni. :)
romadur290
Novice
Novice

Logitech G9-.

Príspevok od používateľa romadur290 »

LOL:D::D:D :D :D :D :D :D :D tak to dopada ked nesurfujete poradne.. ja som to urobil velmi jednoducho a lacno.. nasiel som si cenu na www.euronakup.sk stoji tam len 2358!! ale ked si k tomu pripocitate donasku vsade to stoji rovnako... lenze.. nasiel som jednu strankuj s donaskou zdarma!!!. ale tam stoji 3039.. lenze som im napisal ze som nasiel lepsiu ponuku na www.euronakup.sk.. a oni mi urobily lepsiu.. takze mam tu mysku za 2200... a donasku zdarma.. TO je dobra cena... nie ked date do googlu a kliknete na prvych 5. treba prehladavat viac a uvidis aku cenu najdes;)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

a co tak progamingshop.sk, posta vam pride do 3dni, alebo do 1 ci dvoch, skuste, ja som neolutoval a coskoro idem kupit nieco.. od nich :)
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

ferderikoo napísal:http://www.datacomp.sk/default.asp?cls= ... tiid=17783

zial cenu donasky som nenasiel
ani nenajdes. mozes im zavolat a oni ti povedia, alebo ked si to hodis do kosika, das krok dalej tak tam si vyberas ako to ces kupit (UPS, osobne, dobierka...) Myslim, ze sa plati 200SKs dph a mas to na druhy den doma a obchodnici su tam velmi seriozni, ked ti zasielku vybavia, alebo ju nemaju skladom alebo neco ine, hned ti volaju, takze sa uz nejak dohodnes :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vy, co tuto mysku mate doma - pouzivate ju zaroven s inou logitech myskou/klavesnicou? Jedna sa mi o to, ze jedine G9 ma SetPoint 5, vsetky ostatne zariadenia bezia pod SetPoint 4. Je mozne konfigurovat si klavesnicu, ci inu mys plnohodnotne aj v SetPointe 5, alebo ine zariadenie ako G9 mi to nerozpozna?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

cor3 napísal:a co tak progamingshop.sk, posta vam pride do 3dni, alebo do 1 ci dvoch, skuste, ja som neolutoval a coskoro idem kupit nieco.. od nich :)
Jo PGS.sk aj mna napadol. Akurat to tam pozeram, myska je sice o trochu drahsia ako na pixmanii. Link: http://www.progamingshop.sk/logitech-g9 ... 22113.html

Co sa tyka postovneho tak to stoji 99,- takze by si oproti pixmanii asi aj usetril trocha.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

KoCi: Ked uz pises o SetPointe, tak v mojom pripade je to tak, ze pokial bezi SetPoint, tak v Mirande mi nenaskoci Away status v pripade neaktivity, preto pouzivam klasicke Win drivre a SetPoint siel dpc.
Napísať odpoveď