noo tak teda potom musim skuit ale asi budem volit odlahcenu verziu lebo tato je pomerne tazka 335g....Tomasko napísal:modeL: hral som s nblade, najlepsia raketa co som kedy drzal tak kacko bude este lepsie
Tenis
-
Začiatok Konca
Professional
Je to odveci...ale prispejem...tenis ma strašne nebaví...zopárkrát som ho hral...ale veľmi ma to neoslovilo..
a keď ide v telke
na eurosporte...a ja čakám na nejaký match...
ten zápas sa ešte pretiahne...ide ma rozdrapiť..
Dôvod?...pretože odjakživa som hrával kolektívne športy...a hrať v kolektíve ma neskutočne baví...šport je tým pádom pestrejší..
a krajšie sa naň díva..
(priaznivci...neukameňujte ma
)...je to,ale môj názor 
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mna by zas take nudilo... lebo jeden by mal svoj den hral by dobre a konec... jeden by hral jednorucny backhand druhy by sa nahanal jak opica za loptickou, este by ju aj napodobnoval, strasne obkukaneDrago napísal:Ja som iba chcel tym povedat, ze som si prial finale Federer - Nadal, to by bol tenis inej kvality
ale kazdeho nazor berem
myslim ze uz Federerova jednoznacnost skoncila a je to len pre tenis dobre stale len finale Nadal-Federer konecne sa to vyrovnava a uz sa prebojuju do finale aj ini hraci a tenis je tym zaujimavejsiTomasko napísal:mna by zas take nudilo... lebo jeden by mal svoj den hral by dobre a konec... jeden by hral jednorucny backhand druhy by sa nahanal jak opica za loptickou, este by ju aj napodobnoval, strasne obkukane
ale kazdeho nazor berem
Pozeral som jeden zapas s USA a vsetky s Australiou, snazia sa Dominatori. Hlavne Hrbaty zasa vo forme, vsak podla rebricku je kdesi hlboko vzadu a takychto borcov tam trapi. Cibulkova si uz pomaly moze privykat na miestecko v top10 sveta urcite.Hacket napísal:Dominika Cibulkova a Dominik Hrbatý opať vyzdvihuju slovensky tenis na Hopman Cupe.Výborný Výsledok!!!