Problem s LAN
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problem s LAN
Mam problem s dvomi PC aj ked ich nastavim do rovnakej LAN siete(podobne IPcky) dam cross kabel ale PC sa navzajom nevidia ani neopingujem .....
Nastavenie je vsetko spravne aspon myslim ...
Na jednom PC to druhe vidim ale ked ho cchem otvorit tak mi pise ze nemam prava .. a na druhom to prve vobec nevidim ... aj ked su firewally vypnute.
Za rady dakujem....
Nastavenie je vsetko spravne aspon myslim ...
Na jednom PC to druhe vidim ale ked ho cchem otvorit tak mi pise ze nemam prava .. a na druhom to prve vobec nevidim ... aj ked su firewally vypnute.
Za rady dakujem....
-
vladino001
Light Professional
-
Don_Pipino
Darca
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Don_Pipino
Darca
-
Enduro3333
Medium Professional
To bolo vsetko v poriadku Som vyuceny LAN Admin .. len s tymto som bol bezradny ale nakoniec sa mi to podarilo sprevadzkovat ... teda skor ono sa to same sprevadzkovalo ... sedim za svojim PC zrazu čumim a z jeho IPCky dojde poziadavka na komunikaciu a zdielanie suborov zarevem na neho ze čo robi on ze nič ze lezi v posteli a ani sa PC nedotkol ... tak to som este nezazil ....Don_Pipino napísal:Ake mas nastavenie siete na oboch PC: IPcky,maska podsiete,brana,DNS
Nakoniec sa to same sprevadzkovalo .. ale uz som prisiel na to prečo a začo a a čo to tak bolo ...
-
Don_Pipino
Darca
-
Enduro3333
Medium Professional
Problem bol za prve ze on mal nejaky debilny Firewall ten ked som mu dal preč a dal obycajne kerion tak to este neprinieslo vysledky ale zapojil som moj wifirouter cez jeho LAN a ja som sa napojil cez wifi (nechcelo sa mi tahat kabel cez cely byt lenze chybu som pravil tu ze som tam na wifi router polozil jeho wifi modem co ma od Telekomunistov a ten tomu robil take rusenie ze aj ked som bol vo vedlajsej miestnosti tak uroven kvality signalu bola len 3% takze som wifi router dal hore na skynu a uz sa vsetko rozbehlo .....