Hry pre viacerych hracov - po internete

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Hry pre viacerych hracov - po internete

Príspevok od používateľa Dreamer »

Hladam hry, ktore sa daju hrat po internete, len tie najlepsie, overene, s maximalnou hratelnostou a pre vsetky vekove skupiny a obidve pohlavia, ziadne FPS!! Hry musia byt zadarmo, alebo by sa mali dat kupit za max. niekolko sto korun, ale radsej zadarmo. Moze to byt prip. aj demo. Ako priklad uvediem BMW M3 Challenge, aj ked toto nie je asi idealna hra pre zeny, takze navrhnite podobne, najlepsie 3D hry ktore by zaujali kazdeho. Vdaka.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Live for speed (zadarmo na demo serveroch, avsak kym sa clovek nauci hrat tak to chvilu potrva)
warcraft (zadarmo cez hamachi alebo eurobattle.net, nie osm si isty ci by bavil kazdeho)
Railroad tycoon 2 (neskusal som ale myslim ze to moze byt celkom zabava, avsak tiez chvilu trva kym sa clovek nauci)

Bez toho fps sa vybera noazaj velmi tazko. Naco to konkretne vlastne chces ?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

FPS by som nasiel hned, aj free, ale najst nieco free (prip. pouzitelne demo, alebo cenovo dostupnu hru - kedze by to kupovalo viac ludi), co by bavilo dieta a dospeleho cloveka, navyse obidve pohlavia je asi ozaj tazke. Uz som sa pokusal najst nieco na hernom fore, ale velmi uspesny som nebol.

Chcel by som sa hrat so znamymi. Upresnim teda poziadavky - najlepsie hra zadarmo, pre obidve pohlavia vo veku 10 - 35 rokov. Ziadne FPS, asi ani vojnove strategie, auta mozno - tie BMW M3 su super, ale chcel by som nieco, kde nebudem po troch kolach obiehat o kolo. ;)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hm tak skús drift city...online hra, zadara, chodíš tam s autami, celkom veľký svet a plníš nejaké "questy" a keď ťa to omrzí, tak si zahráš proti ostatným hráčom...ovládanie totálne jednoduché, v pohode to zahral aj moj 11 ročný bratranec(ktorý je teda na pc neskutočne ľavý...)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

jj Drift city je dobra namotavka. ale ak si to chces zahrat poriadne tak si musis trosku priplatit na specialne peniaze za ktore si neskor kupujes diely na auto. btw: http://drift.ijji.com/
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hm nehral som to ale pripada mi to velmi detske ta komixova grafika sa mi velmi nepaci (moj nazor)

napr. ja hravam free mmo racingovku Project torque: http://project-torque.aeriagames.com/
je to realnejsie, questy sa tam nerobia :) , su to proste online preteky, kde sa ziskavaju skusenosti (tym aj lepsie vodicke opravnenie na lepsie auta) a body na vylepsovanie auta (tuning, uprava motora, atd...)

este mozes vyskusat free online strategiu PoxNora (http://www.poxnora.com/) hral som to iba chvilu ale celkom sranda ;)
Prílohy
project_torque.jpg
poxnora.jpg
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Vdaka za tipy, Project torque vyzera dobre, ale to bude asi len pre mna. :)
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Ešte by som sa chcel niekoho spytat že ci neviete nejake hry po LokalnejSieti (LAN) aby som si z kamosom mohol zahrat kedze mame spolocni net, hmm, nieco auta, alebo nieco take.. :wink:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

cor3 napísal:Ešte by som sa chcel niekoho spytat že ci neviete nejake hry po LokalnejSieti (LAN) aby som si z kamosom mohol zahrat kedze mame spolocni net, hmm, nieco auta, alebo nieco take.. :wink:
vsetky strategie, takmer vsetky fps, takmer vsetky racingovky,...takmer vsetko. Vzhladom ze vacsina fps sa hra vo vacsich skupinach, a racing je tiez vacsia zabava ked je viac ludi (jeden nabura a druhy uz hra vlastne sam), tak by som odporucil skorej nejaku strategiu.

Mimochodom mozes hrat aj s inymi, s ktorymi nie is na LAN. A to za pomoci programu hamachi, ktory dokaze vytvorit ako keby virtualnu LAN-ku.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no neviem...ten Project torque sa mi moc nezdá...čo som čítal, tak treba to hrať dlhšie aby si získal akú takú úroveň...Drift city je oveĺa menej náročné a v pohode aj pre casual hráčov...
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Alabatross 18: Revolution, prijemne kresleny golfik, tak na odreagovanie
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

aky net potrebujem pre project torque?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

ja to hram na 512/128 a pohoda :)
Filipito
Darca
Darca

takze ked mam download 128kb/s tak to pojde v pohode?
lebo ak hej tak uz dnes to drtim :twisted:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

ked myslis 128kB tj 1024kb tak v pohode, ked 128kb tak nvm ale snad hej :)
Filipito
Darca
Darca

mne taha 256 kB tak by mi to mohlo ist a kde by som ju mohol stiahnut ak to nieje warez
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

je to freeware hra, a stiahnut ju mozes odtial: http://project-torque.aeriagames.com/download je tam viacero mirrorov

este sa treba na tom istom webe zaregistrovat TU (ten login potom plati pre vsetky aeria hry)
Napísať odpoveď