analyza basne
-
jeffo007
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
analyza basne
hladam analyzu basne STROMY od JANA SMREKA...vie mi niekto pomoct???
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
preco mam taky pocit ze nas na skolach naucia len same prij****é pi*****y ... vyjdes zo skoly, nebudes vedet kde je sever, hlavne ze budes vedet analyzovat vysokohodnotnu basen nejakeho buze**** hulibrka z dolňákov ... a potom sa vsetci divia, ze mam strach z matury zo SJ ale ked preboha sa nedokazem na taku bez prepacenia pi****nu ani len sustredit, ked ju citam, nieto este analyzujem ... OMG ...
... vsetkym ludom, ktorí maju radi slovensku a vobec hociaku poeziu, sa týmto VôBEC neospravedlnujem, nieje mi to ľúto
...
edit:// macher co dal - karmu, sa mal podpisat, aj smrek sa podpisoval
... vsetkym ludom, ktorí maju radi slovensku a vobec hociaku poeziu, sa týmto VôBEC neospravedlnujem, nieje mi to ľúto
Tu nejde o tu basen ale o to, ze sa ma rozvijat schopnost nieco tvorit. V skole ta nemozu naucit ako postupovat v kazdej situacii ktora ta po skole stretne ale mozu ta naucit urcite sposoby ako sa s nimi vyrovnat. Co ak ti tvoj zamestnavatel da za ulohu skontrolovat nejaku analyzu, ktora bude mat x stran a ty v nej budes musiet hladat zachytne body a vediet z nich vybrat to podstatne? Tiez sa vyhovoris na to ze sa na taku pi*ov*** nedokazes ani sustredit?nordkapp_pb napísal:preco mam taky pocit ze nas na skolach naucia len same prij****é pi*****y ... vyjdes zo skoly, nebudes vedet kde je sever, hlavne ze budes vedet analyzovat vysokohodnotnu basen nejakeho buze**** hulibrka z dolňákov ... a potom sa vsetci divia, ze mam strach z matury zo SJ ale ked preboha sa nedokazem na taku bez prepacenia pi****nu ani len sustredit, ked ju citam, nieto este analyzujem ... OMG ...
... vsetkym ludom, ktorí maju radi slovensku a vobec hociaku poeziu, sa týmto VôBEC neospravedlnujem, nieje mi to ľúto...
//k teme: spoliehat sa na to, ze 20 stranovu analyzu nejakej basne najdes jeden vecer pred odovzdanim na nejakom fore je doslova hlupe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
bolek
Guru
Úplne ťa chápem, že je to vlastne kravina, ale tak zažili sme to v škole všetci, tak prečo by aj on nemohol sa aspoň pokúsiť? Nie každý má talent a zmysel pre poéziu, ale je to samostatná práca, tak by to mohol skúsiť.nordkapp_pb napísal:Goťák, nechci mi povedať, že je rovnaké analyzovať nejakú poéziu a niečo v čom sa pohybuješ, chápeš tomu. .. analytické myslenie sa dá rozvíjať aj inými procesmi...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
bolek ja som nereagoval na nehobolek napísal:Úplne ťa chápem, že je to vlastne kravina, ale tak zažili sme to v škole všetci, tak prečo by aj on nemohol sa aspoň pokúsiť? Nie každý má talent a zmysel pre poéziu, ale je to samostatná práca, tak by to mohol skúsiť.
.. mna ludia najviac sere, že ešte aj ja na technickej škole sa musim drtit, rozne umelecke opisy vymslat a tak ... ved preboha, nech nas ucia iba prakticke veci .. zabijeme nejakmi opismy umeleckymi 3 ci kolko hodin, teraz kolko je zbytocnych slohovych zanrov ? .. nech nas naucia nejake zivotopisy a co treba, administrativne styly, ked bude mat niekto zaujem, tak si cestu k umeleckym zanrom najde ... takto sa potom divime preco je na niektorych technickych predmetoch hodinovy deficit ...
-
jeffo007
Amateur
aj nasa profka slovenciny povedala ze keby mala ucit podla svojich osnov tak uci polovicu...a hlupe to asi neni ked ti to nepovie a dozviem sa to len od spoluziaka, ktory sa s nou rozpraval na chodbe a nevravela nic v triedeGothaR napísal:Tu nejde o tu basen ale o to, ze sa ma rozvijat schopnost nieco tvorit. V skole ta nemozu naucit ako postupovat v kazdej situacii ktora ta po skole stretne ale mozu ta naucit urcite sposoby ako sa s nimi vyrovnat. Co ak ti tvoj zamestnavatel da za ulohu skontrolovat nejaku analyzu, ktora bude mat x stran a ty v nej budes musiet hladat zachytne body a vediet z nich vybrat to podstatne? Tiez sa vyhovoris na to ze sa na taku pi*ov*** nedokazes ani sustredit?
//k teme: spoliehat sa na to, ze 20 stranovu analyzu nejakej basne najdes jeden vecer pred odovzdanim na nejakom fore je doslova hlupe
V tom mas urcite pravdu ale v ramci prehladu by si mal mat aspon minimalnu skusenost aj s tymito stylmi. U nas sa tusim z kazdeho stylu pisal iba jeden sloh a to na preskusanie staci. Na maturite si potom uz vyberas co chces.nordkapp_pb napísal:bolek ja som nereagoval na neho.. to mi je jasne, a myslim si to aj ja, ze by mal kzdy vo vlastom záujme pracovat sam za seba a sam na sebe ... ja som narazal na to ze je to asi zbytocne ... pri vela basnickach, totiz, pokial nepoznas "zazemie" autora, tak si pri nejakej analýze ani necekneš .. takze je v konecnom dosledku zbytocna a moze byt nahradena inym ucebnym procesom ...
.. mna ludia najviac sere, že ešte aj ja na technickej škole sa musim drtit, rozne umelecke opisy vymslat a tak ... ved preboha, nech nas ucia iba prakticke veci .. zabijeme nejakmi opismy umeleckymi 3 ci kolko hodin, teraz kolko je zbytocnych slohovych zanrov ? .. nech nas naucia nejake zivotopisy a co treba, administrativne styly, ked bude mat niekto zaujem, tak si cestu k umeleckym zanrom najde ... takto sa potom divime preco je na niektorych technickych predmetoch hodinovy deficit ...
-
sKoReC
Light Star
referaty.sk ak to tam nebude tak ti ďalej poradiť neviemjeffo007 napísal:kto tu p*cuje..?? ja tu len konstatujem ako su tu vsetci mudry a pisu tu len offtopic(cest vynimkam) hlavne ze vsetci mudry ako sm to mal robit skor ... ked nevedia poradit tak naco sem pisu...stacil by mi tu jeden prispevok s linkom abo so suborom na tu analyzu chapes??
howgh