to presne robi aj mne..ked nainstalujem novy flash nezobrazuje mi fotky ani ked tuknem na profil dotycneho pod obrazokm tak nic sa nedeje..preto nestahujem novy flash ale necchavam si ten co je ked nainstalujem XP s SP2 vtedy to ide ako tak..
nepouzivaj icq a bude vsetko ok... to je najlepsie riesenie.. ja mam mirandu, zapol som si smajlikov a pohoda.. a urcite je aj plugin na flashovych... ale to mozem kaslat
pozri to bola najlepsia rada aku som ti mohol dat lebo icq je shit... s qipom som este nepocul zeby ludia mali problemy, s mirandou mam problemy len preto ze si ju instalujem sam a nestiahnem si nejaky overeny pack... ale icq?...
// pre anonymneho darcu k- - trapas.. aspon sa podpis nabuduce.. a flash v icq je posledne co ta musi trapit na PC... ale budiz
Nepomôže ani vymazať všetky adresáre s nastaveniami?
Firewall, proxy... to naozaj nemôže spôsobiť, alebo tie obrázky sa prenášajú úplne rovnako ako správy (takže ak tie fungujú, problém je niekde inde).
chrono napísal:Nepomôže ani vymazať všetky adresáre s nastaveniami?
Firewall, proxy... to naozaj nemôže spôsobiť, alebo tie obrázky sa prenášajú úplne rovnako ako správy (takže ak tie fungujú, problém je niekde inde).
ako ich vymazat? ale myslim ze nie, je to novo nahodeny win xp64bit, a hned na to icq 5.1