Auto s vyklápacími svetlami
Auto s vyklápacími svetlami
Hľadám autá, ktoré mali vyklápacie svetlá , rok 84
Ktorej značky to boli ?
ď.
ale asi nemám na mysli americké
Ford Probe to asi nieje
Ktorej značky to boli ?
ď.
ale asi nemám na mysli americké
Ford Probe to asi nieje
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mazda 323F mala v rokoch okolo '90 vyklapacie svetla, ale neviem ci sa robila ta 323Fka uz v 87 ...
edit:// este ma napada Porsche 944
samozrejmä este Lotus Esprit mal vyklapacie a robil sa v 80tych rokoch, lenze ten neni do 50k
Toyota MR2 Mk1 1984 zodpoveda vsetkym poziadavkam, aj toyota corolla a nissan sylvia ci jak sa volal mali vyklapacky ...
edit:// este ma napada Porsche 944
samozrejmä este Lotus Esprit mal vyklapacie a robil sa v 80tych rokoch, lenze ten neni do 50k
Toyota MR2 Mk1 1984 zodpoveda vsetkym poziadavkam, aj toyota corolla a nissan sylvia ci jak sa volal mali vyklapacky ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
na druhej strane ked je favorit za 25k, tak bude mat asi malo najazdene a bude cely svoj zivot lesteny nejakym paprdom, garazovany, mozno nejaka Special lineschw33k napísal:može to byť cenovo porovnatelné auto v favoritom lpg za 25k ?
...vlastne, aby sme si rozumeli faťák je môj : P a volal mi nejaký občan, že by ho chcel vymeniť...nordkapp_pb napísal:favorit za 25k, tak bude mat asi malo najazdene a bude cely svoj zivot lesteny nejakym paprdom, garazovany, mozno nejaka Special line
preto som sa pýtal a prečo ho dávam za 25? Nikdy nevieš či nenatrafíš na nejakého vola, však ako sa vraví, iba LPG stojí 15k...to musíš povedať ako prvú vetu
Prípad známeho : predal rozpadnutý favorit za 40k maďarským cigáňom nejakým
dôvod : mal 2 výfuky