HipHop vs. Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
P3tQO
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3tQO »

sk8ujem a podla na su to troska podobne styly......podla mna je celkom v pohode ked sa to mixuje,ale na druhej strane by styl mal zostat stylom ..... :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

pingus napísal:Keď podľa vás všetkých sa to k sebe nehodí, tak si pozrite toto video:

Ano, je to reklamné hudobné video, pre firmu VANS, ktorá je skate značka podľa všetkého(oni si zaplatilitu propagáciu). A nevyzerajú, že by tí chalani boli nejaký punkrockery:)
Hmmmm...."skvele" taku muku som este v zivote nevidel...:hehe:...jedine co ma trochu zaujalo bolo to,jak preskocil tu stolicku a este,ked dal frontside+taleslade(urcite ma opravte,ak som sa pomylil..jazdim na blade-och a velmi sa v tych trikoch nevyznam...)...zaplatili si rapparov,koli tomu,ze punker si vansi neobuje...teda aspon ja by som si ich neobul...(nebudem vraviet za vsetkych)a skate sa v novej dobe spaja s hh...preto aj oslovili tuto komunitu...im nejde o nic ine len o peniaze...keby tie vansi nosili metalisti,tak spravia reklamu pre nich...tolko moj nazor...na danu temu som sa vyjadril uz v predoslom prispevku...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pingus napísal:Keď podľa vás všetkých sa to k sebe nehodí, tak si pozrite toto video:

Ano, je to reklamné hudobné video, pre firmu VANS, ktorá je skate značka podľa všetkého(oni si zaplatilitu propagáciu). A nevyzerajú, že by tí chalani boli nejaký punkrockery:)
ochh aby sa jeden z toho povracal.
tie cerne huby to su fakt sedlaci a firme VANS asi uz nacisto je*e.taku umelu,srackovu,propagacnu zvratku som nevidel ani nepametam
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

pinacolada napísal:ochh aby sa jeden z toho povracal.
tie cerne huby to su fakt sedlaci a firme VANS asi uz nacisto je*e.taku umelu,srackovu,propagacnu zvratku som nevidel ani nepametam
:D podobny nazor na to mam ... akoze ak sa niekomu zda, ze to ide k sebe, tak ma potom cudny vkus ... vobec som nepochopil pointu tej reklamy, akurat mi to pripada, ze vans si chcu ziskat na svoju stranu hip-hoperov, kedze je to teraz "in" :roll:
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

ZitePunkom napísal:Hmmmm...."skvele" taku muku som este v zivote nevidel...:hehe:...jedine co ma trochu zaujalo bolo to,jak preskocil tu stolicku a este,ked dal frontside+taleslade(urcite ma opravte,ak som sa pomylil..jazdim na blade-och a velmi sa v tych trikoch nevyznam...)...zaplatili si rapparov,koli tomu,ze punker si vansi neobuje...teda aspon ja by som si ich neobul...(nebudem vraviet za vsetkych)a skate sa v novej dobe spaja s hh...preto aj oslovili tuto komunitu...im nejde o nic ine len o peniaze...keby tie vansi nosili metalisti,tak spravia reklamu pre nich...tolko moj nazor...na danu temu som sa vyjadril uz v predoslom prispevku...
Samozrejme, ze ide o peniaze, koli comu by to robili? Ale dal som dokaz, vans je skate znacka, v reklame mali raperov, takze maju k sebe blizko. A to ze ty by si si to neobul, neznamena, ze len raperi nosia vans-i. Ked mi das nejaky link, kde je napisane ze aspon 51% skaterov pocuva punkrock, tak sa stotoznim s tvojim nazorom.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Preco si punkrocker neobuje vans? tak vacsu sprostost som fakt este nikdy v zivote nepocul. Neobuje si DC alebo Adio ale vans urcite hej. Vans je jedla z mala znaciek co este uznavam.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

awtt napísal:Preco si punkrocker neobuje vans? tak vacsu sprostost som fakt este nikdy v zivote nepocul. Neobuje si DC alebo Adio ale vans urcite hej. Vans je jedla z mala znaciek co este uznavam.
Ved vans sa doteraz netvarili hiphopovo ... ved tie nove signature modely su akoze dost punkovo ladene. Ale ta reklama ma fakt dojala ... uz len cakam kedy s niecim takym vyrukuju aj fallen ... to uz ma ozaj nastve :evil:
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

co tu rozoberate hluposti vans,adio(absolutne najskaredsie topanky ake poznam).... vsetko su shity. Fakt najlepsie boty su és a mozno este aj lakai. Ési su uplne najlepsie, najdlhsie vydrzia maju uplne najlepsie designy a ked vam uz tak ide o to su aj stylovo univerzalne sa uvedomte :roll: A ked ste uz vsetci taky obrovsky skateboardisti mali by ste vediet ze maju(resp. mali :cry: ) absolutne najlepsi tím jazdcov. mier
onizov
Novice
Novice

Príspevok od používateľa onizov »

podla mna hip hop a skateboarding sa mozno prelinaju, ale osobne neznasam hip hop a ako skejtacku hudbu som vzdy vnimal punk resp. alternativu (neviem presne specifikovat)...ja osobne som viac zatazeny na snowboarding a pocuvam hardcore \m/
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

Nahodov je to v poode lebo vačšina skaterov boli v tedy punkery aj teda ešte su ale viac sa mi to pozdava ked na skate ide daky typco z gatamy na členkoch XXL trička atd. ked som skatoval ja tak sa mi natrhlo pudlo a musel som ist domov... :cry:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

awtt napísal:Preco si punkrocker neobuje vans? tak vacsu sprostost som fakt este nikdy v zivote nepocul. Neobuje si DC alebo Adio ale vans urcite hej. Vans je jedla z mala znaciek co este uznavam.
si v poriadku??ved vansy alebo DC ma na nohach skoro kazdy hipjoper.uz dlhsiu dobu robia boty viac hiphopovo ladene a ta reklama to brutalne podciarkla.
dalej nechapem co mas proti adiam.aspon si drzia sk8tovy tvar (aj ked plevel sa najde) a su kvalitne.nechapem preco sa punkrock a adio vylucuju.to je smiesne
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Preto mi to tak pripada lebo to tak je :) ale o tom by sa dalo dlho rozpravat ktora znacka je aka ale vans do hip hopu urcite nepatri
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

pinacolada napísal:si v poriadku??ved vansy alebo DC ma na nohach skoro kazdy hipjoper.uz dlhsiu dobu robia boty viac hiphopovo ladene a ta reklama to brutalne podciarkla.
dalej nechapem co mas proti adiam.aspon si drzia sk8tovy tvar (aj ked plevel sa najde) a su kvalitne.nechapem preco sa punkrock a adio vylucuju.to je smiesne
Presne tak, pôvodné skateboardingové značky sa snažia robiť "univerzálnymi" a zapôsobiť tak na čo najšírši okruh ľudí..
-Čo sa týka aj napr. bot zo serie Rowley [XXII] - 9 modelov z 10 z tejto série rozdrpkáš na skejte za "jedno odpoludnie". Proste už tu ide viacej o imidž ako o účel, čo ma mrzí..
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

HH vs Sk8 ?? skor HH+sk8 ved ja odjakziva vidim Hiphoperov + sk8 co je na tom ? ja pocuvam HH a mam kamosov punkerov abo metalistov abo co tj ale obliekaju sa jak EMAci :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ST1 napísal:HH vs Sk8 ?? skor HH+sk8 ved ja odjakziva...
To je prosimta od kedy ? ved tento trend je tu maximalne 5-6 rokov. skateri a gitarova hudba , to k sebe pasuje. Absolutne sa mi nepacia sk8 videa kde je hiphop a to hlavne koli rytmu tych pesniciek ...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ja skateujem dakedy obcas si pustim tony hawk soundtracky a inak hiphop :?
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

no tak ja si myslim ze tieto dva styly by som vonkoncom nemiesal aj ked aj skateri nosia volnejsie suchaujce sa rifle ale zeby k tomu Hip-Hop ? tak to urcite nie aspon ja by som to tam nezaradil. Viem ze hudbou kanadskych skaterov je PUNK Avril , Blink , Green Day a viem ze aj tu ked idem domov tak pocujem ze to pocuvaju hudbu PUNK ale to je kazdeho osobna vec nemyslim si ze je teraz potrebne zakazovat niekomu jeho hudbu zato ze ma rad aj to ale aj HIP-HOP ale zas opicenie sa alebo opakovanie po inych to neuznavam :?
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Mne sa to osobne nepáči.Ked vidím na videách ako nejaky típek ma nohavice
široke jak neviem čo,tričko velke jak lod tak ten štýl toho jazdca moc nevynikne a to znemená že sa mi to zhnusí.Ale nejaka zasa suvislosť tam je,pretože kto sa aspoň trochu do toho vyzná tak vie že hiphoperi dávaju viac techniky nech punkeri a pukeri zasa dávaju mega gapy a schody...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

.:M4jco:. napísal:Mne sa to osobne nepáči.Ked vidím na videách ako nejaky típek ma nohavice
široke jak neviem čo,tričko velke jak lod tak ten štýl toho jazdca moc nevynikne a to znemená že sa mi to zhnusí.Ale nejaka zasa suvislosť tam je,pretože kto sa aspoň trochu do toho vyzná tak vie že hiphoperi dávaju viac techniky nech punkeri a pukeri zasa dávaju mega gapy a schody...
No,čo dodať...vidno,že sa riadne vyznáš :roll: a to krásne škatuľkovanie...ale o tom sa tu s tebou hádať nebudem... :roll:
tocs
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tocs »

podla mna hiphop a sk8ing patria k sebe ale iba do urcitej miery... a jasne ze 15 rocnych pozerov treba iba prefackat a poslat domkov.... :D
Napísať odpoveď