taky navrh, bo zistujem ze plno userov co som poznal pod jednym nickom sa zrazu volaju inac a som z toho jelen. nemam nic proti tomu ked sa chce niekto s nickom blbemeno premenovat na horsiemeno ale aby to bolo podobne tomu co predtym.
sice tento navrh asi neprejde ale bolo by fajn nad tym pouvazovat.
Kazdy user ma pravo na jednu zmenu nicku. Kazda zmena nicku je zaznamenana vo fore INFO. Takze ak niekoho nepoznas je dost mozne ze ho tam najdes.
a potom si uz treba len zvyknut...
No ja ludi registrujem skor podla avatarov Cize ak si niekto zmeni nick a nezmeni avatara tak to vacsinou ani nepostrehnem a vsimnem si to az nahodou podla citacie
A ked vidim nejaky novy nick s mnohymi prispevkami tak pozriem do tej temy a potom si to ako tak pamatam
a čo tak dať pravidlo, aby pôvodný nick bol uvedený v údajoch pod avatarom? pridať tam ďalšiu položku resp. zakomponovať do napr. Bydliska alebo niekde inde??
patrick1 napísal:a čo tak dať pravidlo, aby pôvodný nick bol uvedený v údajoch pod avatarom? pridať tam ďalšiu položku resp. zakomponovať do napr. Bydliska alebo niekde inde??
To je blbost, ved ked vidis novy nick s mnohymi prispevkami tak len pozries do tej temy a hned vidis aky bol predchadzajuci.
//mi-chau: no napriklad mne sa ten nick velmi pacil
zelovoc napísal:ja viem ze tam je, ale kto ma vediet ze tam je zmena, kedze je to stale len editovane a niesu tam nove prispevky. druha vec, kto si to ma pamatat?
Omyl, ked sa premenuje nick, pridava sa novy prispevok a stare sa edituju do predchadzajuceho postu
tak toto som ani ja nepochopil
bavime sa o tej istej téme? nikdy som tam nepostrehol nový príspevok. Niekto sa premenuje, tak sa zedituje tvoj prvý post a dopíše sa na koniec. Potom je tam ešte môj že majú hladať aby si nežiadali taký nick aký už existuje.