Trosku z anatomie
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Trosku z anatomie
mastermind: Tato tema vznikla oddelenim od povodnej temy Vyformovanie zenskych prs
Bola polozena otazka ci penis a vagina su svaly,,,
Tema je to celkom zaujimava a je tu zopar kvalitnych prispevkov, tazke ak chcete mozete pokracovat tu.
hubovite tkanivo > vazivo ! =>ziaden sval ...svaly sluzia len ako "Zakladna" su na "spodku" ...cvicenim mozno dosiahnut len zmensenie (vid. kenanske bezkyne maratonu) ...ale zato su pevne...pretoze neobsahuju ziaden tuk...ale poviem tak radsej makke ako ziadne.
Bola polozena otazka ci penis a vagina su svaly,,,
Tema je to celkom zaujimava a je tu zopar kvalitnych prispevkov, tazke ak chcete mozete pokracovat tu.
hubovite tkanivo > vazivo ! =>ziaden sval ...svaly sluzia len ako "Zakladna" su na "spodku" ...cvicenim mozno dosiahnut len zmensenie (vid. kenanske bezkyne maratonu) ...ale zato su pevne...pretoze neobsahuju ziaden tuk...ale poviem tak radsej makke ako ziadne.
-
erytrocyt
VIP
Obelix, ale penis nie je sval. Penis je hubovité tkanivo, ktoré sa pri vzrušení naplní krvou, a ten tlak krvy ho stoporí.ob3l1x napísal:a to ma kojit kolko rokov podla teba ? ved ked prestane kojit vrati sa to spat do povodnych kolaji ... a bude to este horsie ...
Vagína tiež nie je sval ako taký, ale svaly v nej sú.
erytro ale uvedomujes si ze clovek nema jednu vrstvu svalov ... aj v penise aj vo vagine su svaly ... viac info zistis tu :
http://www.primar.sk/Page.aspx?ID=213
edit : ja viem ze penis nie je sval ... pohlavne svaly som myslel svaly vo vagine a v penise ...
edit : ja viem ze penis nie je sval ... pohlavne svaly som myslel svaly vo vagine a v penise ...
-
Hotwire
Addict
sak toto co ti ho dviha neni sval?ob3l1x napísal:erytro ale uvedomujes si ze clovek nema jednu vrstvu svalov ... aj v penise aj vo vagine su svaly ... viac info zistis tu :
hojko:no sry ak som ta niecim nahneval. ale za tymi fotkami si stojim tebe by sa tiez nepacilo keby tvoju fotku niekto bez dovolenia dal na forum o ktorom nemas ani paru
gumena hadica vravis? skus si na nom spravit uzolSchYzo napísal:sak toto co ti ho dviha neni sval?pochybujem zeby sa tak dvihol len a iba od nahromadenej krvi, to by bol jak gumena hadica, nie?
ischiocavernosus a bulbospongiosus su pomocne svaly pri ejakulacii, vytlacaju obsah zliaz spolu a semeno. retractor penis som v zivote nevidel, asi to bude tym, ze ho maju iba zvierata, napriklad mackovite selmy, ktore mozu mat btw aj os penisob3l1x napísal:aby ste si nemysleli ze v penise nie su svaly ...
je tu hladka svalovina, preputialne svaly, a dalej m. ischiocavernosus, m. bublbospongiosus, m. retractor penis
ades gumena hadica![]()
ved jasneob3l1x napísal:ja som len chcel napisat ludom ze tam svaly su ... aby si nemysleli ze v penise nie je ani jeden jediny sval ...
tie priecne pruhovane svaly mozes posilnit (ischio a bulbo) a to asi vies akomi-chau napísal:Takze cisto teoreticky... hypoteticky... mozem posilovat?
asi tak. ale ked ich to potesi tak preco nieob3l1x napísal:ja si neviem predstavit co tam chcete posilnovatako dobre su tam svaly ako uz pisal ades nado mnou ale to nie su svaly ako napr biceps triceps ... tie svaly su malicke ...
chlapci, very goood diskusia....
davno som tu nebola, vidim, ze sa tu tu zvrhlo
v penise nie su samo o sebe svaly, svaly su len okolo prostaty, mocovej rury a konecnika... to preto, aby ste neboli inkontinetni ( kto nevie, googli )... penis dvihaju dutinkate telesa, ktore sa pri vzruseni naplnia krvou, tot k erekcii
Doris napísal:![]()
chlapci, very goood diskusia....
davno som tu nebola, vidim, ze sa tu tu zvrhlo![]()
v penise nie su samo o sebe svaly, svaly su len okolo prostaty, mocovej rury a konecnika... to preto, aby ste neboli inkontinetni ( kto nevie, googli )... penis dvihaju dutinkate telesa, ktore sa pri vzruseni naplnia krvou, tot k erekcii
v penise su svaly ...ob3l1x napísal:aby ste si nemysleli ze v penise nie su svaly ...
je tu hladka svalovina, preputialne svaly, a dalej m. ischiocavernosus, m. bublbospongiosus
... v penise su svaly...posledne slovo
priamo v penise nie... na zaciatku mocovej rury a pri prostate su, ale z hladkeho svalstva...
keby boli v penise svaly, to by znamenalo, ze by ste s nim mohli robit hocico ine, lebo by bol penis ovladany volou, nie?
alebo som tych x rokov co studujem zle studovala? kokos, asi vratim diplom
priamo v penise nie... na zaciatku mocovej rury a pri prostate su, ale z hladkeho svalstva...
keby boli v penise svaly, to by znamenalo, ze by ste s nim mohli robit hocico ine, lebo by bol penis ovladany volou, nie?
alebo som tych x rokov co studujem zle studovala? kokos, asi vratim diplom