Trosku z anatomie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
pipiak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Trosku z anatomie

Príspevok od používateľa pipiak »

mastermind: Tato tema vznikla oddelenim od povodnej temy Vyformovanie zenskych prs
Bola polozena otazka ci penis a vagina su svaly,,,
Tema je to celkom zaujimava a je tu zopar kvalitnych prispevkov, tazke ak chcete mozete pokracovat tu.

hubovite tkanivo > vazivo ! =>ziaden sval ...svaly sluzia len ako "Zakladna" su na "spodku" ...cvicenim mozno dosiahnut len zmensenie (vid. kenanske bezkyne maratonu) ...ale zato su pevne...pretoze neobsahuju ziaden tuk...ale poviem tak radsej makke ako ziadne.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ob3l1x napísal::hehe: a to ma kojit kolko rokov podla teba ? ved ked prestane kojit vrati sa to spat do povodnych kolaji ... a bude to este horsie ...
Obelix, ale penis nie je sval. Penis je hubovité tkanivo, ktoré sa pri vzrušení naplní krvou, a ten tlak krvy ho stoporí.
Vagína tiež nie je sval ako taký, ale svaly v nej sú.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

erytro ale uvedomujes si ze clovek nema jednu vrstvu svalov ... aj v penise aj vo vagine su svaly ... viac info zistis tu :
http://www.primar.sk/Page.aspx?ID=213

edit : ja viem ze penis nie je sval ... pohlavne svaly som myslel svaly vo vagine a v penise ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ob3l1x napísal:erytro ale uvedomujes si ze clovek nema jednu vrstvu svalov ... aj v penise aj vo vagine su svaly ... viac info zistis tu :
http://www.primar.sk/Page.aspx?ID=213
sak toto co ti ho dviha neni sval? :D pochybujem zeby sa tak dvihol len a iba od nahromadenej krvi, to by bol jak gumena hadica, nie?

hojko:no sry ak som ta niecim nahneval. ale za tymi fotkami si stojim tebe by sa tiez nepacilo keby tvoju fotku niekto bez dovolenia dal na forum o ktorom nemas ani paru
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

..

Príspevok od používateľa pipiak »

Uhadol si to co ho dviha neni sval...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

SchYzo napísal:sak toto co ti ho dviha neni sval? :D pochybujem zeby sa tak dvihol len a iba od nahromadenej krvi, to by bol jak gumena hadica, nie?
gumena hadica vravis? skus si na nom spravit uzol :lol: ano, dviha sa IBA pomocou nahromadenej krvi, ked budes chciet, cez SS ti vysvetlim aj mechanizmus erekcie (dostal som ho ako doplnkovu otazku na skuske). je ot vlastne cista hydraulika :D sorry za OT
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

aby ste si nemysleli ze v penise nie su svaly ...
je tu hladka svalovina, preputialne svaly, a dalej m. ischiocavernosus, m. bublbospongiosus, m. retractor penis
ades gumena hadica :hehe: :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Teda som tu dlho nebol ale co vsetko sa tu uz riesilo? Od prsnikov cez hmotnost a sme pri penisoch.. ach ta sovinisticka spolocnost, vsetko konci pri vtakoch :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mi-chau napísal:Teda som tu dlho nebol ale co vsetko sa tu uz riesilo? Od prsnikov cez hmotnost a sme pri penisoch.. ach ta sovinisticka spolocnost, vsetko konci pri vtakoch :)
skor o tom ci tam su svaly alebo nie...temu by som premenoval na "o anatomii" alebo nieco podobne :lol:
ades
Guru
Guru

ob3l1x napísal:aby ste si nemysleli ze v penise nie su svaly ...
je tu hladka svalovina, preputialne svaly, a dalej m. ischiocavernosus, m. bublbospongiosus, m. retractor penis
ades gumena hadica :hehe: :D
ischiocavernosus a bulbospongiosus su pomocne svaly pri ejakulacii, vytlacaju obsah zliaz spolu a semeno. retractor penis som v zivote nevidel, asi to bude tym, ze ho maju iba zvierata, napriklad mackovite selmy, ktore mozu mat btw aj os penis :wink: hladka svalovina a preputialne svaly su okolo vyvodov mazovych zliazok, su mikroskopickeho rozmeru a pomahaju vyprazdnovat mazove zliazky v preputiu. atd atd atd :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

ja som len chcel napisat ludom ze tam svaly su ... aby si nemysleli ze v penise nie je ani jeden jediny sval ...
ades
Guru
Guru

ob3l1x napísal:ja som len chcel napisat ludom ze tam svaly su ... aby si nemysleli ze v penise nie je ani jeden jediny sval ...
ved jasne :) ale na erekciu vplyv nemaju. alebo v podstate maju, v stenach ciev toporivych telies penisu sa nachadzaju tzv. svalove vankusiky, ktore ked sa stiahnu uzatvoria priesvit cievy a teda krv neodteka a sme vyfarbeni :D
mi-chau napísal:Takze cisto teoreticky... hypoteticky... mozem posilovat? :)
tie priecne pruhovane svaly mozes posilnit (ischio a bulbo) a to asi vies ako :D a tie zlazove mozes posilnit alebo zvacsit napriklad hormonalne, ale to by som neradil, mozes skoncit so zdeformovanym organom. teda aspon si myslim, ze by potom tak vyzeral :lol:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

ja si neviem predstavit co tam chcete posilnovat :D ako dobre su tam svaly ako uz pisal ades nado mnou ale to nie su svaly ako napr biceps triceps ... tie svaly su malicke ...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

By som povedal, ze posluchajte obelixa. On o tom vie svoje, vid jeho avatar. :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

krásna bodka :D
ades
Guru
Guru

ob3l1x napísal:ja si neviem predstavit co tam chcete posilnovat :D ako dobre su tam svaly ako uz pisal ades nado mnou ale to nie su svaly ako napr biceps triceps ... tie svaly su malicke ...
asi tak. ale ked ich to potesi tak preco nie :D to skor vacsi vyznam ma posilnovanie svalov panvoveho dna. robia to bezne zeny, pomaha im to potom pri porode. ktovie aky ucinok by to malo u muza :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

:hehe: mozu skusit :D ale ta vies oni chcu posilnovat nieco co skoro nie je mozne nechajme ich v tom ze to posilnia :D
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

:lol:

chlapci, very goood diskusia....
davno som tu nebola, vidim, ze sa tu tu zvrhlo :D

v penise nie su samo o sebe svaly, svaly su len okolo prostaty, mocovej rury a konecnika... to preto, aby ste neboli inkontinetni ( kto nevie, googli )... penis dvihaju dutinkate telesa, ktore sa pri vzruseni naplnia krvou, tot k erekcii :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Doris napísal::lol:

chlapci, very goood diskusia....
davno som tu nebola, vidim, ze sa tu tu zvrhlo :D

v penise nie su samo o sebe svaly, svaly su len okolo prostaty, mocovej rury a konecnika... to preto, aby ste neboli inkontinetni ( kto nevie, googli )... penis dvihaju dutinkate telesa, ktore sa pri vzruseni naplnia krvou, tot k erekcii :wink:
ob3l1x napísal:aby ste si nemysleli ze v penise nie su svaly ...
je tu hladka svalovina, preputialne svaly, a dalej m. ischiocavernosus, m. bublbospongiosus
v penise su svaly ...
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

... v penise su svaly...posledne slovo :)

priamo v penise nie... na zaciatku mocovej rury a pri prostate su, ale z hladkeho svalstva...

keby boli v penise svaly, to by znamenalo, ze by ste s nim mohli robit hocico ine, lebo by bol penis ovladany volou, nie?

alebo som tych x rokov co studujem zle studovala? kokos, asi vratim diplom :(
Napísať odpoveď