F.A. Premier league

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

spike97 napísal:No lenže ked si mladý hráči vybojovali vyhraté zápasy v Curling cupe,tak by asi bolo už nefér,že už v semi-finále,alebo finále,nie oni nastúpia,ale zákládka.A raz to už Arsene aj na jednej tlačovke povedal.
Jak nefer? Co ti nahradnici su snad ine muzstvo a vyhravaju tu trofej len pre seba? Trener ma robit take opatrenia aby muzstvo vyhravalo aj ked to bude pre niektorych hracov "nefer".

Arsenal mal pomerne dost velku sancu tuto trofej vyhrat, lenze ju prehajdakali. Zajtra nahodou vypadnu FA cupe, a uz zrazu su len v dvoch sutaziach v ktorych je este len otazne ci vyhraju.

Neviem, ale ja som zastanca nazoru ze idem na 100% do kazdeho zapasu v ktrom ide o nejaku trofej, lebo aj ta mala trofej je aspon nejaka trofej.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:Jak nefer? Co ti nahradnici su snad ine muzstvo a vyhravaju tu trofej len pre seba? Trener ma robit take opatrenia aby muzstvo vyhravalo aj ked to bude pre niektorych hracov "nefer".

Arsenal mal pomerne dost velku sancu tuto trofej vyhrat, lenze ju prehajdakali. Zajtra nahodou vypadnu FA cupe, a uz zrazu su len v dvoch sutaziach v ktorych je este len otazne ci vyhraju.

Neviem, ale ja som zastanca nazoru ze idem na 100% do kazdeho zapasu v ktrom ide o nejaku trofej, lebo aj ta mala trofej je aspon nejaka trofej.
presne tak kali to pekne povedal , a ma pravdu k+
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

inac, aby som bol ferovy-chelski nehrala vcera az tak zle..celkom pozeratelny bol zapas :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

kali520 napísal:Jak nefer? Co ti nahradnici su snad ine muzstvo a vyhravaju tu trofej len pre seba? Trener ma robit take opatrenia aby muzstvo vyhravalo aj ked to bude pre niektorych hracov "nefer".

No ja stebou nesuhlasim,ale nebudem v tom dalej pokračovať. A neviem či sa tebe by páčilo,keby si napríklad 2 mesiace pracoval a potom peniaze nedali,tebe ale tvojej mame....toto som uviedol,len ako príklad,nič lepšie ma nenapadlo. A tak isto je to s hráčmi.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

vy tomu ešte furt nechápete
2 strany o Worthless Cupe
kali520
Darca
Darca

spike97 napísal:No ja stebou nesuhlasim,ale nebudem v tom dalej pokračovať. A neviem či sa tebe by páčilo,keby si napríklad 2 mesiace pracoval a potom peniaze nedali,tebe ale tvojej mame....toto som uviedol,len ako príklad,nič lepšie ma nenapadlo. A tak isto je to s hráčmi.
Nehnevaj sa ale to je hlupy priklad. Nahradnici vyplatu dostavaju a nikto ju neda hracovi zo zakladu ci nastupi alebo nie. Tu trofej nevyhrava jedenastka ktora nastupi len pre seba. Vyhravaju ju pre cely klub a od toho su oni aj trener plateny.
lof4s3 napísal:vy tomu ešte furt nechápete
Radsej jeden worthless cup ako nic.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

l0f4s3 napísal:vy tomu ešte furt nechápete
presne, presne..Worthless, Mickey Mouse, Whatever Cup :D

inac nema tu niekto svoj team na youthemanager.co.uk ?celkom slusne peniaze sa daju vyhrat...lenze moj team to asi nebude :?

Liverpool-Havant, 31minuta, Martin Skrtel-vlastny gol
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

jj je to tak Skrtel vlastny ale vyhrali 5:2 Benayoun hat-trick
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Arsenal pekne, Newcastle nepodal najhorsi vykon, Da Silva je velmi dobry hrac a tak isto aj Adebayor, ktory bude podla mna lepsi ako Henry :)
Skoda, ze sa zranil Tomas Rosicky...
Dufam, ze Skrtel podal dobry vykon, pozitivom je, ze hral do konca zapasu..vlastny gol sa podari kdekomu(vid Nicky Butt v zapase s Arsenalom)
No idem pozerat Chelsea, snad bude rozbijacka :D

////mno-objektivne, ktoremu fanusikovi chelski sa pacil zapas??? :roll:
kali520
Darca
Darca

No musim uznat ze ten Da Silva sa zacina chytat, lebo asi este par stran dozadu som mal na neho tazke srdce. Akurat by mal este zlepsil odolnost v subojoch a bude to celkom fajn.

Vcera sa mi celkom lubil aj Diaby, podal asi najlepsi vykon za tuto sezonu.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

kali520 napísal:No musim uznat ze ten Da Silva sa zacina chytat, lebo asi este par stran dozadu som mal na neho tazke srdce. Akurat by mal este zlepsil odolnost v subojoch a bude to celkom fajn.

Vcera sa mi celkom lubil aj Diaby, podal asi najlepsi vykon za tuto sezonu.
No vidíš,to ešte ja som ti vtedy písal že on len čas potrebuje.Len dúfam že mu forma aj zostane.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

sice je to tema o lige
ale zreb 5 kola FA CUP

Manchester United-Arsenal
Prílohy
zreb.JPG
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ManU hra doma, to je dobre, mohli by Arsenal porazit, no zreb je dost nemilosrdny, tak uvidime
kali520
Darca
Darca

Liverpool zase dostal nejakeho luzra, kolkatu ligu vlastne hraje ten Barnsley?

Man utd a Arsenal mali v 4 kole pomerne dost tazkych superov, hlavne Manchester, a teraz dostali jeden druheho, sami nejake nepaci to losovanie, mali by tam spravit iny system.

No skoda chcel som aby to obaja dotiahli v tejto sutazi co najdalej, inac tipujem na vitaza Manchester a celkoveho vitaza FA cupu Chelsea.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

MAN U porazi ARSENAL ktory teraz nic nehra, a podla mna vyhra aj cely FA CUP
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali, Barnsley hrava druhu ligu, takze to nie su az taki looseri, podla mna sa Lvpool musi hlavne spamatat a nepdcenovat superov ako to maju v poslednej dobe vo zvyku. Benitez si asi mysli, ze disponuje najlepsim kadrom na ostrovoch :roll:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Dneska ManU - Portsmouth 2:0, Ronaldo 2 goly a ten druhy bude podla mna aspirovat na gol mesiaca :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Fortune napísal:Dneska ManU - Portsmouth 2:0, Ronaldo 2 goly a ten druhy bude podla mna aspirovat na gol mesiaca :D
njn velmi pekny gol..ale Flamininho vcerajsi nebol o nic skaredsi :wink:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Key5ers0ze napísal:njn velmi pekny gol..ale Flamininho vcerajsi nebol o nic skaredsi :wink:
:lol:
žarty bokom
http://www.4shared.com/file/36434528/d5 ... naldo.html
kali520
Darca
Darca

Vcera Mantchester podali naozaj velmi dobry vykon, ktory sa mi tuto sezonu asi najviac pacil v ich podani.

Portsmouth ma dost sklamali, vidiet ze bez africanov su iba polovicny, specialne ma sklamal Baros, ktori po Eure 2004 este stale nic neukazal, len chodi z jedneho muzstva do druheho.

Liverpool prehral s West Hamom a fanusikovia chcu kupit klub :lol:
http://www.bleskovky.sk/cl/14/205700/Fa ... -Liverpool
Podla mna by asi stacilo odvolat Beniteza.
Napísať odpoveď