zdravim
chello - z modemu som priamo siel kablom do routra a z routera idem priamo do pevneho pc kablom takysto. chcem aby pevne pc bolo pripojene priamo cez kabel na net. lap top, psp-cka obidve aj obidva mobili som rozchodil v pohode cez wi-fi. hocico co chcem cez wi-fi pripojit pripojim, ale ten pevny pecak ktory do nho ide kablom nejde. volal som do chella, hovorili mi ze pokial je dobre vsetko nakonfigurovane a wi fi router facha tak nemusim uz nic robit iba kabel z pc do nho poslat, ze to pojde samo ... sa mi to hned nejak nezdalo .. pevne pc pakety odosiela, ale ziadne neprijima .. viete niekto oco ide ? diky moc ..
chello - smc wireless router - problem
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Takze wifina ti cez router bezi, ale LAN na PC nie, tym padom to musis mat na routri dobre nastavene ak ti NET cez wifi ide.Alebo to nemas dobre nastavene a myslis si ze ked ti ide WIFI siet tak ti ide aj internet.
Ked tak skus, zapojit modem na priamo do PC, ako to bolo povodne, ci to pojde, alebo skontroluj na PC v sietovych pripojeniach, ci mas nastavene vo vlastnostiach TCP/IP pridelovanie IPciek DHCP (to jest automaticky).
Ked tak skus, zapojit modem na priamo do PC, ako to bolo povodne, ci to pojde, alebo skontroluj na PC v sietovych pripojeniach, ci mas nastavene vo vlastnostiach TCP/IP pridelovanie IPciek DHCP (to jest automaticky).