pls,mam dve CD,cize film je rozdeleni na dve casti do AVI formatu,a ja by som ho chcel prekonvertovat na jedno DVD,myslim spojit tie 2CD,a dat ich na jedno DVD,da sa to nejako urobit?
ConvertXtoDVD... toto ja pouzivam.. je to cool.. ale vlastne menu si nevytvoris... len si mozes menit pismo.. a pozadie... a menit nazvy... ale menu je sikovne... program podporuje aj titulky
Šu-Do napísal:ConvertXtoDVD... toto ja pouzivam.. je to cool.. ale vlastne menu si nevytvoris... len si mozes menit pismo.. a pozadie... a menit nazvy... ale menu je sikovne... program podporuje aj titulky
a da sa cez to aj tak zrobit film,aby som to mal na dvd ako VIDEO_TS a AUDIO_TS ?
SSemteXX napísal:a da sa cez to aj tak zrobit film,aby som to mal na dvd ako VIDEO_TS a AUDIO_TS ?
jasnacka...
ono to funguje takto.. das si ze kam ulozit vysledok prace.. to bude to audio a video ts...
do programu si nahadzes filmy v avi.. mozes aj viac.. alebo len jeden.. potom to das konvertovat a vysledok mas taky isty ako ked si vlozis nejake original DVD a tam mas to audio ts (ktore je vzdy len prazdna zlozka) a potom video ts kde su IFO VOB a (ece jeden nwm ted, to je fuk) ... tak.. budes mat to co pozadujes..
Šu-Do napísal:jasnacka...
ono to funguje takto.. das si ze kam ulozit vysledok prace.. to bude to audio a video ts...
do programu si nahadzes filmy v avi.. mozes aj viac.. alebo len jeden.. potom to das konvertovat a vysledok mas taky isty ako ked si vlozis nejake original DVD a tam mas to audio ts (ktore je vzdy len prazdna zlozka) a potom video ts kde su IFO VOB a (ece jeden nwm ted, to je fuk) ... tak.. budes mat to co pozadujes..
da sa to aj hned tak ze,spojim,prekonvertuje a napalim..hm?
SSemteXX napísal:da sa to aj hned tak ze,spojim,prekonvertuje a napalim..hm?
jo jaska.. da sa.. mas moznost napalenia hned aj cez ten CxtDVD... alebo potom jednoducho cez nero ako DVD subor.. len si tam nahadzes tie subory a mas...
a zabudol som dodat ze ked konvertujes... zavri si nahlad.. tam napravo ta mala obrazovka.. pretoze to dost brzdi
cafte!
ja mam podobny problem..
mam ten program Boilsoft Video Joiner...
len v tom programe mi nejdu otvorit tie .avi files...
vypisuje mi to tam, ze format toho avicka nejde rozoznat (cant be recognized!)
-neviete?-nejake codeky???alebo?
Dakujem!
oliq napísal:cafte!
ja mam podobny problem..
mam ten program Boilsoft Video Joiner...
len v tom programe mi nejdu otvorit tie .avi files...
vypisuje mi to tam, ze format toho avicka nejde rozoznat (cant be recognized!)
-neviete?-nejake codeky???alebo?
Dakujem!
no - nainstalovala som si tie codecy-ide to super-uz mi to zobralo!
len, ked som dala, ze MERGE, tak zas mi ukazalo toto:
vid obrazok...
teraz asi nejake audio codecy???
prosim
dakujem