Problemovy start

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Problemovy start

Príspevok od používateľa Johnnny »

Zdravim
No takze, mam mensi problem, moje PC nabieha ako pionier, to znamena tak na 20-30 pokus.Spociatku to bolo tak ze to robil len ked bol dlhsie vypnuty, ale deje sa to coraz castejsie proste zavrci, zhasne, zavrci zhasne...., pripadne ide 5 sekund zase sa vypne, dokonca obcas sa dosatnem aj do winu a potom ho vypne .....
Nie je to softwarova chyba, BIOS som restartol, Win som reinstalol a moj tip je zdroj, ale nie som si isty, takze pls, ak by vas ohladom tohoto problemu nieco napadlo......, budem vdacny :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak skus iny zdroj... bud je to zdroj alebo doska....
nic ine by to nemalo byt
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

nj, tiez ma to napadlo, skoda ze prave nemam moznost tesstbut to, skusil som len pamate tie boli ok:este jedna vec, nerobi to vzdy, len ked PC dlhsie nejde(par hodin) Ked ho vypnem a za hodku zase zapnem, este nabieha normalne:-) A normalne nenabieha ani z hibernacie
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pisal som ze problem moze byt len v zdroji alebo v doske...
nic ine by nerobilo to ze zhasne zavrci zhasne..
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Problemovy start

Príspevok od používateľa Suffel »

Johnnny napísal:Zdravim
No takze, mam mensi problem, moje PC nabieha ako pionier, to znamena tak na 20-30 pokus.Spociatku to bolo tak ze to robil len ked bol dlhsie vypnuty, ale deje sa to coraz castejsie proste zavrci, zhasne, zavrci zhasne...., pripadne ide 5 sekund zase sa vypne, dokonca obcas sa dosatnem aj do winu a potom ho vypne .....
Nie je to softwarova chyba, BIOS som restartol, Win som reinstalol a moj tip je zdroj, ale nie som si isty, takze pls, ak by vas ohladom tohoto problemu nieco napadlo......, budem vdacny :)
presne tak podla ma na ti to robi nestale napetie v zdroji,, tak by som vymenil zdroj ale moze to bit aj doska, co to robi to uz musis zistit ty ale ja by som povedal zdroj:)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

robilo mi presne to iste co tebe a chyba bola v zdroji, vymenil som stock za fortrona a uz slape paradne...
Napísať odpoveď