botasky
-
T.o.m.m.y
Medium Expert
botasky
rozmyslam si objednat nejake botasky z internetu ale nevem sa rozhodnut ake kupit,...rozmyslam nad nike alebo adidas...pls poradte nejake peckove botasky ..hodte tu nejake obrazky na zaujimave botasky....dik
tie nove adidasky, nike a pod. su shity. kde su tie casy, ked mi adidasky vydrzali 4 roky.
v decembri 04 som si kupil adidas superstar za 3490,- a za pol roka boli uplne zodrane. nasral som sa a cez ebay som si objednal originaly z 80s a mozem vam povedat, ze uz ich mam tretim rokom a vyzeraju, ako tie za 3490,- po mesiaci. inac v tesco v ba na kamennom namesti je outlet, kde maju adidasky za cenu ktora im prinalezi. obycajne botasky na beh stoja 1590,- a v adidase oproti 3k. teraz mam tie nove adidas adicolor, tie co sa na nich menia pasiky. kupil som ich v adidase oproti tesco za 3590,- a v tescu ich mali za 2390,- bez vady uplne nove.
tak sa tam skoc pozriet, ak si z blizkeho okolia ba. ja uz kupujem nabuduce tam alebo ebay, ked bude nieco zaujimave.
mne sa pacia Converse, len sa holt tazko zohanaju, skus online shopiky napriklad na http://www.ballers.sk je pekny vyber 
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
no to je fakt pravda cca v roku 2000 som si kupil svoje prve adidasky boli v akcii za 1200sk a v pohode mi vydrzali 5 rokov a to som im daval riadne zabrat neboli vobec roztrhane akurat podrazka vysuchana ale tak to je normalka...neskor som si kupil nejake za 3500 a tie boli po roku uz derave obidve tam kde sa ohybaju takze to ma docela sklamalo...sacek napísal:tie nove adidasky, nike a pod. su shity. kde su tie casy, ked mi adidasky vydrzali 4 roky.v decembri 04 som si kupil adidas superstar za 3490,- a za pol roka boli uplne zodrane. nasral som sa a cez ebay som si objednal originaly z 80s a mozem vam povedat, ze uz ich mam tretim rokom a vyzeraju, ako tie za 3490,- po mesiaci. inac v tesco v ba na kamennom namesti je outlet, kde maju adidasky za cenu ktora im prinalezi. obycajne botasky na beh stoja 1590,- a v adidase oproti 3k. teraz mam tie nove adidas adicolor, tie co sa na nich menia pasiky. kupil som ich v adidase oproti tesco za 3590,- a v tescu ich mali za 2390,- bez vady uplne nove.
tak sa tam skoc pozriet, ak si z blizkeho okolia ba. ja uz kupujem nabuduce tam alebo ebay, ked bude nieco zaujimave.
ja neviem, čo robíte s tými topánkami, keď to doje*** za mesiac. Kúpim si tenisky adidas, či za 1000 korún alebo 4000 korún, stále mi vydržia rovnako, pritom ich môžem kúpiť hocikde, je jedno či je to značkový obchod, číňan, ukrajina,...
A nechápem ako niekto môže nosiť 5 rokov tenisky. Fuj, veď to musí byť humus po toľkých rokoch. Ja by to na nohu neobul. Každé jedny tenisky, topánky, hocičo, mi vydržalo najviac jednu sezónu. Po sezóne vždy šli do koša alebo ostali osudu a zlodejom.
A nechápem ako niekto môže nosiť 5 rokov tenisky. Fuj, veď to musí byť humus po toľkých rokoch. Ja by to na nohu neobul. Každé jedny tenisky, topánky, hocičo, mi vydržalo najviac jednu sezónu. Po sezóne vždy šli do koša alebo ostali osudu a zlodejom.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
lol nehovorim ze som ich nosil 5 rokov
ale vydrzali tolko, potom som ich nosil len tak ako pracovne tenisky a tak obcasne ked som nechcel znicit nove...obuv menim kazdu sezonu to je jasne ale tak ked mam minulorocne a su v pohode tak ich nosim obcas len tak hocikam lebo uz mi na nich nezalezi...napriklad s tymi adisaskami som nieco natieral a su uz cele zasrate od farby ale stale drzia pokope...aj ked uz ani neviem kde su, mozno uz aj v kosi...