Filipito napísal:ja nato pouzivam flsh get a taha v pohode inak michau skusil si to aky mas nato nazor?
Nazor? nonstop taham z megauploadu, ale sem tam sa objavi nieco co je len na rapide a toto je skvele riesenie, ovzvlast nejake stare filmy co clovek ledva splasi na rapid, nieto este megaup.
uz som si tam kupil za pajsku na 2500 mb, celkom dobre to je, taha to paradne, ale asi si kupim radsej ucet na rapidshare, lebo mne sa viac oplati ako takto za sms kupovat...
no ja si myslim, ze je to celom OK. akoze je jasne, ze normalny premium ucet sa oplati viac, ale ja mam strasne pomaly net, takze to vyuzijem najma v skole... imho nebolo by zle, keby sa dal aj normalny rapid zaplatit takto cez sms... myslim, ze je to pohodlnejsie...
akurat je skoda, ze sa da pre Slovakov kupit len 2500 MB
boze lolci este mi daju aj K-,,
ste fakt ubohi a dajte mi kludne dalsiu,vasa K- sveci za vasu demenciu,pretoze nemate dovod mi ju dat,je to len chapa zavislost(vasa uboha vlastnost)
Som tahal 5 veci cez to a len jedno my stiahlo cele...rychlost my to nahadzuje okolo 25Kilobajtov/sekundu max mozem mat 120....neviem ci sa to oplatilo za tych 47 sk
kde ponukaju ovela viac ako hore spominaný portal ... zadara dostanete nie 50MB ale 400MB / 2 linky a zohladnuju nocnu prevadzku co je uplne skvele lebo po jednej je kazdy 3ti subor ZADARA , samozrejme nemusite koli tomu byt hore aby ste si dali stahovat linky o jednej v noci je tu aplikacia na načasovanie vasich downloadov co setri cas a hlavne peniaze, vyskusal som aj poslat SMS , kredit nabehol do minutky a uz je aj minuty, ak mate ines skusenosti napiste ...
Od rana mam problem so stahovanim z rapidshare.com v opere. Ked skopirujem link tak ma to nehodi na rapihshare, ale hned mi nabehne tabulka, ci to chcem stiahnut a za linkom je vzdy velkost suboru len cca 3 Kb.
Je chyba u mna, alebo u nich?
neviem na co su dobre take ofajce... moze byt nieco vyhodnejsie ako rocne premium, kt. stoji 15c (4,5 SKK) na den? 55€ rocne jednorazovo nieje az take kvantum penazi...