Den bez internetu?
Den bez internetu?
Pokial som to hore logo prezrel spravne tak je dnes den bez internetu?
Nejak tomu nerozumiem... 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no jo uz je den vsetkeho, pricom urcity zmysel ma tak den dobreho vysrani, den kvalitneho sexu a den dobreho piva ...
... nerespektujem, nikdy som nerespektoval a nikdy ani nebudem respektovat vychytaqvky ako den bez aut, den bez internetu, den bez elektriky ... sam sebe samemu odopierat slasti a radosti je totiz nezdrave
.. aj tak tato tema nema zmysel, lebo ti co chcu dodrziavat den bez netu, sa tu asi tazko s nami budu hadat
... nerespektujem, nikdy som nerespektoval a nikdy ani nebudem respektovat vychytaqvky ako den bez aut, den bez internetu, den bez elektriky ... sam sebe samemu odopierat slasti a radosti je totiz nezdrave
.. aj tak tato tema nema zmysel, lebo ti co chcu dodrziavat den bez netu, sa tu asi tazko s nami budu hadat
-
PACO8
Light Professional
Včera bol Medzinárodný deň bez internetu určený všetkým ľuďom, ktorí trávia na internete až príliš veľa času. Podľa iniciátorov tohto medzinárodného dňa pripadol deň bez internetu na nedeľu 27.januára, podľa niektorých zdrojov je to aj pondelok 28.januára.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Hm tak to je cudne, hm den bez netu. Na druhej strane by na nom nemal byt clovek az tak casto, odcudzuju sa navzajom tak ludia od seba, ak uprednostnuju komunikaciu na nete pred zivou komunikaciou, tu ziaden internet nenahradi. Takisto je to cudne ako ked sa chalan rozide s babou tak ze jej napise cez sms, pride mi to zbabele a chore. 
-
Fabo
Hardcore addict
Nemyslim ze uprednostnujem net komunikacu... a suhlasim s tou sms.Salamien napísal:Hm tak to je cudne, hm den bez netu. Na druhej strane by na nom nemal byt clovek az tak casto, odcudzuju sa navzajom tak ludia od seba, ak uprednostnuju komunikaciu na nete pred zivou komunikaciou, tu ziaden internet nenahradi. Takisto je to cudne ako ked sa chalan rozide s babou tak ze jej napise cez sms, pride mi to zbabele a chore.
btw. teraz som mal zas nedobrovolne 3 dni bez netu, reinstal winu sa nejka nedaril, spravne tam nakopat dualboot a 3 rozne suborove systemy na jednom disku da zabrat, obzvlast ked nemam vyskusane osvedcene postupy