<OT>aj ja no uplne som nato zabudol..ale ked už som tu tak sa nebudem pretvarovať...ale asi by som to aj tak nedodržal...bo potrebujem nejaké veci vybaviť</OT>
inač to logo je fakt super...aj tá elektrina..nesklamalo
to sa mi zda,alebo je horna cast zastrcky (alebo zasuvky?, no ta vec v stene na plug-in) je naopak voci tej dolnej? ak je raz kolik dole mal by byt na oboch koncoch dole, a naopak, nie?
Old Dirty Bastard: Nasiel som tri rozne - 27., 28. a tiez 29., zvolil som 29. januara, kedze to bol datum, ktory som nasiel v kaledari podla ktoreho sa riadim.
jackb napísal:to sa mi zda,alebo je horna cast zastrcky (alebo zasuvky?, no ta vec v stene na plug-in) je naopak voci tej dolnej? ak je raz kolik dole mal by byt na oboch koncoch dole, a naopak, nie?
jackb...vies kolko krat som mal problem narvat pod seba dva zdrojove kable, len kvoli tomu ze idiotsky kolik bol hore a hore? Ked je kabel vyrobeny do "L" tak ich dva pod seba proste nedas, alebo ich to zalostne deformuje. Preco myslis ze su v predlzovacke koliky na sikmo? [po diagonale zasuvky] Cize imho je to velmi dobre a kvalitne vyriesena zasuvka
asi som uz dlho nebol na Kontinente
tu su 3 diery na jednu zasuvku... ale kedze v jednej mam napchaty "prebytocny" plastovy kolik a neda sa vybrat musim aj ostrovne veci nabijat cez Kontinentalnu redukciu
ale sry za ot. ja by som samozrejme take logo neurobil. klobu dole.
jackb napísal:asi som uz dlho nebol na Kontinente
tu su 3 diery na jednu zasuvku... ale kedze v jednej mam napchaty "prebytocny" plastovy kolik a neda sa vybrat musim aj ostrovne veci nabijat cez Kontinentalnu redukciu
ale sry za ot. ja by som samozrejme take logo neurobil. klobu dole.
ja som tu zasuvku len nalepil na logo, jej vyrobca je neznamy, fotka bola zo sourexchange......nejde o logo ale o zasuvku ..o tom bola tema ni? ^_^...pohoda.
toto forum pracuje presne ako moje nesvajciarske hodinky
hezky, uplne sa mi paci ten kontrast krvavo cervenej s modrym forom, asi tu budem dnes cely den
ak si to robil v malovani tak ma to nauuuuc - aj ja cem take vediet ale je to nice a fakt tu niekto caka vzdy na polnoc s tymi logami - no chcelo by sa mi to asi robit...