Pocitadlo prenesenych dat za posl. 60 min

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
5ulo
Light Expert
Light Expert

Pocitadlo prenesenych dat za posl. 60 min

Príspevok od používateľa 5ulo »

Zdarec. Mam internet od Peem (Trnava), kde je FUP 2GB/hod a maju divne pocitanie dat... citujem mail:
data sa pocitaju v 5 minutovych intervaloch a to vzdy o hodinu dozadu co znamena, ze limit ste mohli prekrocit aj napr. medzi 15:40 - 16:40,
Otazka znie.. existuje nejake pocitadlo dat, co dokaze ukazat pocet prenesenych dat prave za poslednych 60 minut od aktualizacie? Netlimiter ponuka len celu hodinu.
Dakujem za pripadnu pomoc :)
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

vyskusaj DUmeter - ten by taku funkciu mohol mat :)
btw ja mam limit 2 GB na mesiac :D
5ulo
Light Expert
Light Expert

:)) ano ano, DUmeter to veru ma to co potrebujem, aj ked to nie je take dokonale... dokaze ratat bud data dnu, alebo von, alebo dokopy dnu a von, teda scitava.. nedokaze merat nezavisle dnu a von naraz...
Ale inak vdaka za tip.. vzdy lepsie ako netlimiter...

ps. nie som leecher... len obcas ked nieco velmi chcem, tak sa nevsimnem :D
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

Kamarát používa netlimiter PRO a je max spokojný bo má obmedzeny net a jemu to počíta po sekundách pripoj. na nete
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

5ulo napísal:DUmeter to veru ma to co potrebujem, aj ked to nie je take dokonale... dokaze ratat bud data dnu, alebo von, alebo dokopy dnu a von, teda scitava.. nedokaze merat nezavisle dnu a von naraz...
Aký je rozdiel medzi dokopy dnu a von a nezávisle dnu a von naraz? :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Len tak OT maly poznatok : Všimol som si že ľudia čo majú neobmedzený net (ako napr ja) sa kludne vmestia do 5 poniektorí možno aj do 2GB mesačne.A tí čo nemajú stále prekračujú limity a keď prejdú na neobmedzený stane sa z nich to isté čo z nás čo máme neobmedzený :D
5ulo
Light Expert
Light Expert

2 brm:
upresnim to.. mam 2GB FUP / hod... 2GB ku mne + 2GB odomna. Ten DUmeter ma dokaze varovat len na 3 moznosti...
1. ak odoslem 1800MB, tak ma upozorni
2. ak prijmem 1800MB, tak ma upozorni
3. ak prijmem a odoslem 1800, tak ma upozorni
Ta tretia moznost ale nie je to, co potrebujem... On totiz zrata UP aj DOWN a ak napr. poslem 900 a odoslem 900 tak ma upozorni, ze uz mam 1800, no v skutocnosti mam stale rezervu 1GB hore aj dole. Chyba mi tam ta 4. moznost, ze ma upozorni ak UP 1800 a (alebo) zaroven 1800.. cize nezratavat... :) Snad som to nejako logicky vysvetlil

2 Dieg0:
ak by som ti mal hodit screenshot z netlimitera za posledny mesiac, tak by si pochopil, ze sa nechovam ako tahac ;) Priemerne mam denne do 1GB (browsovanie + webradio + robota na vzdialenej pracovnej stanici + moj webserver pracovny doma)... len obcas (priznajme si) kazdy chyti slinu ked zabada nieco lakave a nemusi sa zbadat ;) Ale je pravda, ked som mal FLAT od T-Comu tak som na data nepozeral a urcite som mal mensi traffic... pretoze ten upload bol mizerny, takze pracovny webserver bol len sen :)))
5ulo
Light Expert
Light Expert

a myslim ze je to poriesene... skusil som na DUmeter varovanie ze limit za 1hod 100MB a nastavil pre oba smery... pri alerte sice napise ze UP aj DOWN dokopy.. ale pod to vypise kolko up a kolko down.. tak snad nejako poriesene :)))) Diiik
Napísať odpoveď