Rozhodol som sa zalozit tento thread, kedze som videl, ze existuje podobny, ktory sa ale zaobera letenkami Ryanair.
Ak niekto vie o akciach, ktore ponuka student agency, moze to tu napisat, pretoze nie vzdy je info o akcii zverejnene na ich stranke..
Tak ja zacnem, neviem ci to este niekomu pomoze, pretoze akcia plati len do konca januara, ale dnes som nahodou zistil, ze maju akciu na jizdenky autobusom po Europe, spiatocna za 200 czk (neviem ci akcia plati aj na slovensku, ale v oficialnych pobockach SA by mala), co je imho super akcia, vsak sme si aj s kamaratmi kupili jizdenky...
a aby si niekto nemyslel, ze to nie je pravda, alebo ze je v tom nejaky hacik, nie je to tak.. uz som tak bol na vylete na jednu noc v aprili 2007 cez SA, Brno - Janov - Brno za 200 czk
Student Agency - akcie
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kde si sa dozvedel o takejto super akcii? Ja by som hneď šiel keby som o tom vedel
Ináč SA je perfektná spoločnosť, ktorou sa absolútne oplatí cestovať.. Využívam od nich hlavne ich výborné autobusy, väčšinou na cesty SK-CZ, lebo majú dobré ceny a keď si človek zaobstará Kreditovú jízdenku tak cesta BB-Praha (cca 500 km) vyjde 390,- čo je absolútne bezkonkurenčné.. Ináč tiež sa mi podarilo vybaviť za dobrú cenu bus do FR ale to bolo cez aukciu za 600,-
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
dozvedel som sa o tom takto: minuly rok v aprili, sme nahodou narazili na stranke student agency na akciu "Italie za 100".. tak sme sa rychlo na intraku dohodli a vybrali sme sa do SA kupit listky.. chceli sme is do Rima, ale kedze sme sa o tej akcii dozvedeli ked uz bola asi v polovici, Rim sme uz nedostali, ale kupili sme listky do Janova (velmi pekne mesto).. potom o par mesiacov na to, niekedy myslim cez letne prazdniny, som zas na stranke videl akciu ak si dobre pamatam Dansko, Norsko, Svedsko za 100, tak tiez sme chceli ist zacestovat, ale v cestovke nam povedali, ze tie listky sa vypredali asi za dva dni.. a teraz mam spoluziakov z gympla na erasme vo Svedsku, tak sme ich chceli ist pozriet, ale bez akcie by nas listok vysiel 2600,-, tak vcera sme ked sme sli okolo SA, sli sme sa opytat ci nebudu mat v najblizsich mesiacoch zas nejaku akciu na jizdenky a povedali nam, ze maju teraz akciu do konca mesiaca, na jizdenky, myslim ze po celej Europe za 100, cize za 200 spiatocny.. tak sme zobrali listky na marec do Amsterdamu a do Linkopingu... a este btw, vsetky tieto akcie su platne len na ISIC ale je mozne ze aj na EURO26, platia len na odjazdy z cz miest (vacsinou Brno a Praha) a listky na ne sa asi daju zakupit len v autorizovanych predajniach SA, lebo v cestovke v martine, kde normalne sprostredkuvaju predaj aj SA jizdenek, o tejto akcii nic nevedeli...Vesper napísal:...