Tomika napísal:pojdes do members->purchase refs-> a mozes kupovat
teraz tam vsak nie je ziadna sada refferalov, su vypredane a este sa aj neda kupovat cez paypal, iba cez dalsie 4 e-banky
ok diki a budu sa dat kupovat cez paypal? a ak ano tak kedy?
ak sa bude dat kupovat cez paypal, tak to odhadujem tak za pol roka kedy tatko "kauza" okolo klikaciek trocha utichne, inak treba zacat pouzivat inu internetovu banku...
no ked som sa tak na to pozrel tak vyzera to velmi solidne, vyplata do 3 business day, bonus za prveho referala 2 $, 1 cent za klik referala a vyplata na paypal uz od 1 $. Ak to bude naozaj tak, je to jedna z najlepsich klikaciek...no som zvedavy ked to pustia
no tak tomu moc neverim ale dost ma na tom nastvalo ze referrali sa nebudu dat kupovat cez paypal a preto sa chcem spytat ze ci sa daju preniest tie dolare z paypalu na napriklad alertpay a ak ano tak ako to je spoplatnene
yplatil uz niekomu bux.to nieco na paypal, lebo jasom teraz dosiahol 10 dollarov a dal som si preposlat na paypal len neviem kolko dni to bude trvat. Ci to nieje nejaka p.....
keby troska hladas na nete, tak zistis ze to je ads only, tj. za naklikae peniaze si tam mozes iba kupit reklamu, nevyplacaju. urcite to je aj niekde na stranke napisane
ale ak sa na eurocentbux-e prepnes ze si ches poslat peniaze tak tam pise ze musis mat mim 10 eur aby ti to mohli poslat na ucet bud alertpay alebo e-gold