Money4Banners - zárobok!!!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Money4Banners - zárobok!!!

Príspevok od používateľa Pilifo »

Takže videl som tu tému o Buxe, tak som sa rozhodol založiť tému o firme, ktorá platí za bannery umiestnené na vašej stránke. Ide o firmu Money4Banners, ktorá vám každý mesiac zaplatí za 3 bannery na vašej stránke 5 libier!!! Myslím si, že za takéto "nič" je to celkom slušný zárobok :)
Limit pre počet prijatých stránok je 100. Ideálne je, ak tam hodíte zopár stránok a potom budete mesačne dostávať za každú z nich 5 libier - napr. za 10 stránok dostanete mesačne 5x10 = 50 libier :wink:
Navyše po prijatí 1. stránky dostanete 10 - librový bonus.

Bližšie informácie nájdete tu - http://www.zarobok-money.estranky.cz/st ... ey4banners
Tomika
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 179
Registrovaný: 13 aug 2007, 13:18
Bydlisko: Levice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

na jednej stranke som cital ze velmi obmedzuju kam to dat a kam nie, vraj musi byt dost kvalitna stranka aby ju prijali
/edit
nasiel som to, bola to ina stranka, ktora za registraciu plati 10 libier ;-) skusim registrovat a uvidim
/edit2
nie je tam moznost platby paypal, iba hotovost a amazon, co to ma byt?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Stačí tam pri registrácii hodiť Cash a peniaze ti pošlú na Paypal...
kukiak
Addict
Addict
Príspevky: 4422
Registrovaný: 24 máj 2005, 19:04
Bydlisko: BA
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Skusal som tam hodit 5 roznych stranok, uz davnejsie, nevyzeralo to az tak zle, ale neprijate. Kedysi tam vraj brali skoro vsetko, nuz, teraz uz asi nie :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja by som odporúčal hádzať na tie stránky nejaké vlastné texty, proste nič skopírované...mám skúsenosť, že potom tie stránky berú...mne už zobrali 2, takže momentálne od nich mám 35 libier za stránky + 10 libier za referala :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Alebo sa môžete skúsiť zaregistrovať na TheAdNetwork, čo je tá istá firma, ale myslím, že tam nie sú takí striktní pri schvaľovaní stránok - http://www.theadnetwork.co.uk/ :)

//precitaj si pravidla co sa tyka refferalov
Earl_Simmons
Light Star
Light Star
Príspevky: 227
Registrovaný: 19 júl 2006, 18:20

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

neviem preco ale mne nezobraly zatial ziadnu stranku :(.. uz som skusal 4 ... vsetky su celkom dobre a mam ich uz dlho a je nanich dost vela textov ale aj tak nezobraly ... poradte jak by mala vyzerat stranka zeby mi ju zobrali
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ako som písal, nahádž tam nejaké vlastné texty + do toho nejaké obrázky...myslím, že potom máš najväčšiu šancu, že ti ju zoberú :)
SiS
Light Star
Light Star
Príspevky: 272
Registrovaný: 13 jún 2007, 22:20

Príspevok od používateľa SiS »

Ja by som sa spýtal, že na ktorom hostingu je najlepšie si vytvoriť stránku aby ju zobrali a či tam musia byť len čisto anglické texty. Dík
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Podľa mňa to nie je rozhodujúce, na ktorom hostingu máš stránku - berú estranky.cz, wz.cz, ic.cz...A anglické texty tam tiež nemusia byť, mne zobrali stránky, ktoré boli celé v slovenčine
Filipito
Darca
Darca
Príspevky: 10443
Registrovaný: 24 jún 2007, 13:31
Bydlisko: Slovensko-Východ-Humenné

Príspevok od používateľa Filipito »

tak ukaz taku stranku ktoru ti zobrali
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

www.pilifo.estranky.cz - na podstránkach Na Západe nič nové, Zbohom zbraniam a Popis projektu mám aj tie bannery, tak pozrite...ale táto stránka bola vytvorená fakt iba pre túto firmu, takže nemá ani hlavu, ani pätu :)
Earl_Simmons
Light Star
Light Star
Príspevky: 227
Registrovaný: 19 júl 2006, 18:20

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

chcel by som sa spytat ze co znamena ked mi napisaly toto:

Kód: Vybrať všetko

We regret to inform you that your website was unsuitable for the Money4banners advertising network. There are a number of reasons why we may reject applications, please refer to our terms and conditions webpage on http://www.money4banners.com/legal/ for more information.

Our team wish you all the best in continuing to better your site.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Earl_Simmons napísal:chcel by som sa spytat ze co znamena ked mi napisaly toto:

Kód: Vybrať všetko

We regret to inform you that your website was unsuitable for the Money4banners advertising network. There are a number of reasons why we may reject applications, please refer to our terms and conditions webpage on http://www.money4banners.com/legal/ for more information.

Our team wish you all the best in continuing to better your site.
No že proste skúšaj ďalej :) inak neuviedli tam žiadny dôvod
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Mimochodom, ak vám stránku neschvália na 1. krát, tak skúste ešte raz - niekedy ju prijmú až po opätovnej registrácii :wink:
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 4777
Registrovaný: 07 mar 2006, 19:09

Príspevok od používateľa Frikso »

http://www.theadnetwork.co.uk ma prijal a ten druhy odmietol. Idem si nahodiť tie bannery an stranku :) som zvedavy, či naozaj platia seriozne :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Frikso napísal:http://www.theadnetwork.co.uk ma prijal a ten druhy odmietol. Idem si nahodiť tie bannery an stranku :) som zvedavy, či naozaj platia seriozne :D
Jo, Frikso díki za to, že si išiel podo mňa (teda aspoň predpokladám, keďže mám nového referalla) :wink: A zaplatiť ti určite zaplatia, v najlepšom prípade niekedy teraz a v najhoršom prípade až na začiatku marca...
SiS
Light Star
Light Star
Príspevky: 272
Registrovaný: 13 jún 2007, 22:20

Príspevok od používateľa SiS »

no tak ja som sa tiež tam dostal...ako vložím ten kód na estranky a ako vyplácajú oni tie peniaze napr. na paypal. ako to treba spraviť...dík moc.
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 4777
Registrovaný: 07 mar 2006, 19:09

Príspevok od používateľa Frikso »

No som zvedavý, bannery som nahodil. Koli nim, hajzlom, som si nalodil paypal a už mi aj posťahoval neviem za čo 22 a 50 korun z učtu (som myslel, že je to zdarma). :) Tak nech mi aspoň zaplatia za tie bannery :D
SiS
Light Star
Light Star
Príspevky: 272
Registrovaný: 13 jún 2007, 22:20

Príspevok od používateľa SiS »

ako si tam nahodil tie bannery? ja som skopíroval ten kód, ale nezobrazí mi žiadny baner len text
Napísať odpoveď