pomoc s htacces a htpasswd
pomoc s htacces a htpasswd
uz som si o tom dost precital. Ale.....nevime furt ako zaheslovat jeden jediny subor ktory neovlivni chod webu. napr mam subor Jiggi.html a xcem ho tak locknut, ze ak napisem adresu do prehliadaca www.moj.ic.cz/Jiggi.html tak automatikuš:) vybehne tabulka s tym prihlasenim. je to asi najbezpecnejsie preto. prosiiim. teda ak mam taku cestu co som pisal...ako bude zniet cesta pre to v htacces?? lebo uz sa mi to aj podarilo ale vzdy tak ze to locklo cely web a to ja nexcem iba jeden jediny subor
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Audi, nevies preco mi to nebere ok udaje?? nakoniec som to urobil tak ze som vytvoril adresar blbosti a do toho dal Jiggi.html. do rovnakeho adresara som dal aj .htaccess a htpasswd. ale neberie mi to dobre udaje:
jak bolo:
tak som to dal na:
Jiggi: cicus hebrejsky
ale nejde to:( nevie niekto preco?? HTACCES:
jak bolo:
Kód: Vybrať všetko
meno1: heslo1Jiggi: cicus hebrejsky
ale nejde to:( nevie niekto preco?? HTACCES:
AuthUserFile .htpasswd
AuthName "Jiggi.html"
AuthType Basic
Require valid-user
ErrorDocument 403 /badpass.html
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
1) vidíš v tom príklade čo som dal link medzeru pri dvojbodke? nie? prečo si ju tam dal?
2) t0m4s3 písal že to heslo je encryptované, prečo si ho len tak napísal
3) ...
.htaccess
.htpasswd
2) t0m4s3 písal že to heslo je encryptované, prečo si ho len tak napísal
3) ...
.htaccess
AuthUserFile /.htpasswd
AuthGroupFile /dev/null
AuthName "Password Protected Area"
AuthType Basic
Jiggi:JihHxYJZ2mgcI
mne to na ic.cz funguje. Musis zadat plnu adresu (linuxacku) k suboru .htpasswd v tvojom domovskom adresari.
Snat pomoze.. Tvoja domovska adresa bude trosku ina, aka je presna, to zistis napr tak, ze otvoris nejaky chybny PHP skript na tvojej stranke, pricom sa ti ukaze presna adresa, kde je ten skript ulozeny.
AuthUserFile /home/free/tym.sk/p/ppt/root/www/ppt/.htpasswd
AuthGroupFile /dev/null
AuthName "Upload"
AuthType Basic
require valid-user