Najzaujimavejsi sviatok ktory je odlisny od naseho...

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najzaujimavejsi sviatok ktory je odlisny od naseho...

Príspevok od používateľa RoQa »

Hladam mesto,stat kde oslavuju nejaky sviatok (vianoce,velka noc...) co najodlisnejsie,najzaujimavejsie ....Ak nieco take poznate tak sem hodte cim skor...potrebujem do zajtra.dik :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

heh a nemoze byt napr. sviatok ktory oni oslavuju a my nie ? ... to by mozno bolo zaujimavejsie ... napr. taky St.Patrick's day, by hadam vedeli chalani co odtial prisli povypravat :-) ...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Heh to poznam (alkoholicky den) :D ale ja potrebujem nieco co oslavujeme aj mi ,ibaze oni tu oslavuju uplne inac,...coo ja viem napriklad ze dakde na vianoce zdobia bananovnik alebo co ... :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

A nestačili by klasické Vianoce Slovakia vs. USA. Tam je rozdiel dosť... Zase nezdobia tam banánovník, ale aj tak. :wink: Iné jedlo, v iný deň otvárajú darčeky, Santa Claus. To všetko sú rozdiely... :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Pancake day :lol:
Ide o to ze mi den pred Popolcovou stredou zakopavame basu, ale v Irsku sa jedia palacinky. Vcera mi to hovoril moj sef, vraj sa nevie dockat ako v robote obje :D
A na St. Patricka sa tesim tiez... aj to tento rok bude nieco na tvoju temu: Cirkev to posunula na nedelu lebo ta bude "Kvetna". U nas v kostole sypu kvety a veci okolo toho tu sa bude este aj pit :smt003 :smt001 :mrgreen: :smt039
Napísať odpoveď