Track ID
Aby si to mohol používať, potrebuješ Firefox a rozšírenie User Agent Switch (alebo akýkoľvek prehliadač, ktorý umožňuje prepínať identifikáciu). V User Ugent Switch pridaj položku pre telefón K810. Popis daj napr. K810 a prehliadač daj "SonyEricssonK810i/R1KG Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 UNTRUSTED/1.0" (bez úvodzoviek). Potom vo Firefox otvor novú záložku a prepni identifikáciu na ten práve vytvorený profil. V prehliadači potom otvor súbor TrackID.html a tam vyber ten súbor a odošli to (priložil som ti tam aj jeden amr súbor, aby si to mohol otestovať).
Nezabudni potom ten profil vrátiť na predvolený.
- Prílohy
-
- TrackID.rar
- (6.85 KiB) 1327 stiahnutí
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne ta stranka funguje, no ked dam odoslat ten amr subor, tak ma to presmeruje na stranku vraj pristup je povoleny len z telefonov SE... tak nechnapem, ved ten user agent som zmenil 
(ale keby to fungovalo, to by bola bomba... heh)
Kód: Vybrať všetko
http://msrprod.extranet.sonyericsson.com/trackid/no_access.jsp(ale keby to fungovalo, to by bola bomba... heh)
Zrejme ste tak ako ja nevedeli, ze babrat sa s tymi java aplikaciami je zbytocne, lebo tu funkcie ma v sebe Winamp, staci dat mp3 do playlistu -> Alt+3 -> Auto-Tag, pouziva to zdroj Gracenote
Este aj ked som pustil cmorikovu pesnicku zo superstar aj to mi otagovalo, co je uz fakt super:)
kto to chce ma na mobile zhanajte aplikaciu MusicID, ta mi funguje, len ona ma zdroj shazam, a ten nema slovenske pesnicky
Takze jedine co vam treba je novy Winamp a netreba ziadne java aplikacie ani konvertovat pesnicky do .amr a potom posielat cez Firefox
Jedine co by sa este oplatilo je cracknut tuto java aplikaciu aby isla aj na nie SE telefonoch (tato pouziva gracenote)
http://www.sonyericsson.com/downloads/j ... rackID.jar
Este aj ked som pustil cmorikovu pesnicku zo superstar aj to mi otagovalo, co je uz fakt super:)
kto to chce ma na mobile zhanajte aplikaciu MusicID, ta mi funguje, len ona ma zdroj shazam, a ten nema slovenske pesnicky
Takze jedine co vam treba je novy Winamp a netreba ziadne java aplikacie ani konvertovat pesnicky do .amr a potom posielat cez Firefox
Jedine co by sa este oplatilo je cracknut tuto java aplikaciu aby isla aj na nie SE telefonoch (tato pouziva gracenote)
http://www.sonyericsson.com/downloads/j ... rackID.jar
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm gracenote... tak som si kvoli tomu apgrejdoval winamp, aby som to odskusal na jednej skladbe, ktoru uz roky nemozem identifikovat, ani nikdo iny to nedokazal... a album, z ktoreho je, ako keby ani neexistoval.
Gracenote mi nasiel interpreta "La Viva" a nazov skladby "ATB - Marrakech" a to je teda hovadina jak traky
na nete som nasiel La Viva ako nejaky spevacky zbor a Marrakech je uplne ina skladba od interpreta ATB.
Sranda je, ze som skusil aj patrat na gracenote.com a nenaslo mi ziadny relevantny vysledok pre "La Viva". A to ich vyhladavanie je teda pekne blbo spravene
Gracenote mi nasiel interpreta "La Viva" a nazov skladby "ATB - Marrakech" a to je teda hovadina jak traky
Sranda je, ze som skusil aj patrat na gracenote.com a nenaslo mi ziadny relevantny vysledok pre "La Viva". A to ich vyhladavanie je teda pekne blbo spravene